Intrebarea are legatura cu art.56 din noua lege, cum aflu data/ziua ? personal, mi am calculat dupa datele din contul cnpp. Cum stiu ca data preconizata de mine este cea corecta ? Cum se certifica asta ?
Codurile acestea presupun studii medii ?
Pentru a afla data de iesire la pensie, cum se procedeaza ? Mai exista posibilitatea unei simulari (fara cuantum) ?
Ce cod COR se preteaza pentru angajarea unei persoane cu studii medii pentru sarcini de tipul ; selectie personal, organizare cursuri, responsabil protectia datelor, etc ?
Amnistie fiscala persoana fizica- care sunt pasii de urmat ? Am cont in Spatiul Virtual
Asa speram si eu.... dar o alta persoan , jurist, mi a zis ca termenele de prescriere se tot suspenda (poate nu e cea mai corecta exprimare) prin faptul ca primesc cu Posta instiintari de plata dobanzi si accesorii. Ma puteti lamurii ? Multumesc.
Intr-o seara, orele 21.40 , fiul meu si un grup de tineri, prieteni, in preajma unui bloc vorbeau mai tare, fapt ce a deranjat un locatar, care a sesizat Politia Locala, ca au incalcat linistea publica, Agentii veniti au consemnat in proces verbal, incheiat la ora 22.05 si au aplicat o amenda contraventionala de 500 lei fiecaruia dintre tineri.
Analizand PV, am sesizat un scris diferit, fata de prima parte si rubrica “Alte mentiuni” unde pare ca a consemnat (o alta persoana)ca “nu sunt obiectiuni” cu privire la cele semnalate in procesul verbal, dupa semnatura fiului meu.
Avand in vedere ora mentionata in PV si scrisul diferit de pe PV sunt sanse de exonerarea de la plata amenzii daca o contest la Judecatorie?
Buna sera, In anul 2018 am depus la ANAF o declaratie pentru plata asigurarilor de sanatate pentru fiul meu, fara venituri. Am platit 2-3 rate, apoi am omis sa mai platesc. Am primit anul trecut cu posta un plic cu un debit de platit de 140 lei , pe care l am achitat. Anul asta am primit iar un plic cu un debit in suma de 68 lei, donanzi accesorii. M am interesat de ce tot vin plicuri si am aflat ca de fapt avem de platit o suma de 650 lei - neplata asigurarii de sanatate , la care s-au strans in acesti ani dobanzi si accesorii, ajungand la sfarsitul anului 2023 la un debit de aproximativ 1000 lei. Precizez ca fiul meu nu are venituri de moment. Sunt sanse sa se prescrie datoria ?
Care este varsta maxima aderare de aderare la un fond privat de pensii pilon 2 ?
Cred ca m-am edificat :
-10 zile sunt pt evaluarea documentatiei de atribuire ( se ataseaza fisiere cu caiet de sarcini, formulare, clauze contractuale,iar fisa de date se opereaza in formularul online existent)
Evaluarea efectuata de A.N.R.M.A.P. nu are in vedere caietul de sarcini sau documentatia descriptiva.
- 3 zile sunt pentru verificarea invitatiei de participare.
As dori o confirmare a celor de mai sus.
De asemenea as dori orice informatie de ajutor referitoare la procedura in SEAP prin cerere de oferta servicii din anexa 2B oug 34/2006 pentru autoritate contractanta institutie publica in cadrul unui proiect POSDRU.
Multumesc.