avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere de oferta servicii in cadrul proiect POSDRU ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere de oferta servicii in cadrul proiect POSDRU (partener autoritate publica)

Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 euro.
Intrebari:
1. In conformitate cu art 16 respectarea oug 34 se rezuma la anumite articole (care fac referire la caietul de sarcini ) dar care trebuie coroborate cu art 2 alin 2: transparenta....etc.. Concluzia ar fi ca e tot o cerere de oferta publicata in SEAP, etc.
2. Neclaritate:
referitoare la art 33.1...
(1)Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice evalueaza, inainte de transmiterea spre publicare a invitatiei de participare/anuntului de participare, conformitatea cu legislatia aplicabila in domeniul achizitiilor publice a documentatiei de atribuire aferente contractelor de achizitie publica care intra sub incidenta prevederilor prezentei ordonante de urgenta, fara ca aceasta evaluare sa aiba in vedere caietul de sarcini sau documentatia descriptiva, dupa caz.
(2)In termen de maximum 10 zile de la data primirii documentatiei in SEAP, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice:
a)emite autoritatii contractante acceptul in vederea initierii procedurii de atribuire; sau
b)informeaza autoritatea contractanta asupra neconformitatilor constatate la nivelul documentatiei de atribuire si a motivului pentru care acestea nu sunt in concordanta cu prevederile legale privind achizitiile publice.
(21)Documentatia de atribuire retransmisa de autoritatea contractanta ca urmare a incidentei prevederilor alin. (2) lit. b) este evaluata de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice in termen de maximum 3 zile de la data repostarii acesteia in SEAP.
deci 10 zile
dar la art.49 :
1)Operatorul SEAP are obligatia de a asigura Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice accesul nerestrictionat la anunturile/invitatiile transmise de catre autoritatile contractante, inainte de publicarea acestora.
(2)Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice verifica:
a)fiecare anunt de intentie/participare transmis de catre autoritatea contractanta pentru publicare in SEAP, in masura in care anuntul respectiv este in legatura cu aplicarea procedurii de atribuire a unui contract cu o valoare estimata egala sau mai mare decat pragurile valorice prevazute la art. 124;
b)fiecare invitatie/anunt de participare transmis de catre autoritatea contractanta pentru publicare in SEAP, cu o valoare estimata mai mica decat pragurile valorice prevazute la art. 124.
c)erata la anuntul/invitatia de participare ce modifica/completeaza informatiile publicate in anuntul/invitatia de participare.
(21)In termen de 3 zile lucratoare de la data primirii anuntului/invitatiei in SEAP, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice are obligatia:
a)fie sa emita catre operatorul SEAP acceptul de publicare pentru anuntul/invitatia respectiv/respectiva, in cazul in care in urma verificarii nu se constata erori/omisiuni de completare;
b)fie sa respinga publicarea anuntului/invitatiei, in cazul in care se constata erori/omisiuni de completare, informand totodata autoritatea contractanta asupra acestei decizii, precum si asupra modului in care erorile/omisiunile pot fi remediate.
deci 3 zile.

Intrebare....ANRMAP verifica si delibereaza in 10 zile sau in 3 zile?
Cred ca e ceva care imi scapa.... trebuie intocmit calendarul achizitiei.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
carmenbucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenbucur , utilizator 22:11, 25 August 2014
Cred ca m-am edificat :
-10 zile sunt pt evaluarea documentatiei de atribuire ( se ataseaza fisiere cu caiet de sarcini, formulare, clauze contractuale,iar fisa de date se opereaza in formularul online existent)
Evaluarea efectuata de A.N.R.M.A.P. nu are in vedere caietul de sarcini sau documentatia descriptiva.
- 3 zile sunt pentru verificarea invitatiei de participare.
As dori o confirmare a celor de mai sus.
De asemenea as dori orice informatie de ajutor referitoare la procedura in SEAP prin cerere de oferta servicii din anexa 2B oug 34/2006 pentru autoritate contractanta institutie publica in cadrul unui proiect POSDRU.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
carmenbucur, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)
Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)