avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce cod COR se preteaza pentru angajarea unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce cod COR se preteaza pentru angajarea unei persoane cu studii ...

Ce cod COR se preteaza pentru angajarea unei persoane cu studii medii pentru sarcini de tipul ; selectie personal, organizare cursuri, responsabil protectia datelor, etc ?
Cel mai recent răspuns: carmenbucur , utilizator 13:20, 4 Septembrie 2025
COR COR 242231 - Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal

Cod COR 242404 - Inspector de specialitate formare, evaluare si selectie profesionala

Cod COR 242401 - Formator

Nivelul de studii si codul COR.
[ link extern ]
Codurile acestea presupun studii medii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal Botzz Botzz Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal trebuie sa aibă studii superioare? Poate și numit și un referent cu studii medii? (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare fisa post - cod cor sissa sissa buna ziua, mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Avem un site online, de unde preluam comenzi pentru vanzare, pentru care inteleg ca trebuie sa avem o persoana desemnata, responsabila cu protectia ... (vezi toată discuția)