avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate nKara

Activitate nKara

buna ziua,
o sa va pun cateva intrebari in numele unei cologe de serviciu care vrea sa divorteze de actualul sot care a plecat in strainatate acum cativa ani si de doi ani nu a mai pastrat cu ea nici o legatura pana acum ceva timp. iata intrebarile colegei mele...:
1. daca casa e gajata la banca se poate face partaj?
2. daca unul din membri familiei este plecat din tara si nu a mai trimis bani pentru casa (intre timp ea a adus cateva modificari si renovari in casa) are drepturi egale la partaj?
3. daca nu au mai comunicat si pleaca ea si inchiriaza casa el poate sparge usa...ce masuri se pot lua in acest caz?
4. de doi ani nu au mai comunicat de loc...ce trebuie (daca trebuie) sa depuna la politie (in caz de parasire de domiciuliu cred ca se refera, desi din cate am inteles cand a plecat el erau in relatii bune)?
5. daca pleaca ea cu tot din casa si el gaseste casa goala ii poate face probleme legale?
6. ceea ce a realizat ea singura in ultimii ani se adauga la partaj?
Discuție pt pfa
ce pasi mai am de urmat dupa ce am obinut autorizatie de activitate ca pfa?
dupa cum se stie in romani munca la negru este in floare......ce poate face un individ in cazul in care se prezinta la serviciu timp de o luna in care i se tot promite un contract de munca insa acesta nu mai apare.si pe de asupra nu i se plateste nici salariul si firma se debaraseaza de el doar pentru ca au terminat treaba.
Răspuns la discuția imprumut
va multumesc pentru raspunsurile de pana acum, mai am insa o mica intrebare, ar avea cum sa pateasca ceva la seviciu, pentru ca acum primeste alte amenintari cum ca tipu care a dat banii o sa reuseasca prin nu stiu ce metoda sa il lase fara serviciu.
Răspuns la discuția imprumut
si mai e ceva ii vrea pe toti o data.prietenul meu primeste amenitatri cum ca respectivul ar veni cu politia peste el,ba ca il snopeste in bataie ba ca il da in judecata si tot asa. sa zicem ca ar gasi un notar care ii va face ceva in scris cu semnatura si asa mai departe, ar avea vreo valoare acel act? suma nu este foarte mare este in jurul a 300 si ceva de euro .
Răspuns la discuția imprumut
inca o data nu e vb ca nu vrea sa ii restituie ,ei s`au inteles la o data numai ca cel care a impumutat banii ii vrea mai repede......vreau doar sa stiu daca poate face ceva pe cale legala ca sa isi recupereze banii.
Discuție imprumut
un prieten de`al meu s`a imprumutat de o suma de bani de la o cunostinta de a lui, fara nici un fel de act sau martori, problema esta ca momentan nu are toti bani ca sa ii restituie, persoana de la care s`a imprumutat ii face acum probleme, il ameninta ca face ca drege....intrebarea mea este poate sa ii faca si sa ii dreaga ceva???????( problema nu e ca nu vrea sa ii dea banii ci nu ii are momentan)