avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate corina1205

Activitate corina1205

Bună ziua! Mulțumesc pentru răspuns! Dar in ceea ce priveste valoarea stimulentului, de 650 ron, primit in fiecare luna, pana cand fetita a implinit 1 an si 11 luni, este cea corecta? Eu am mai pus aceasta intrebare, pe acest forum, si acum 1 an jumatate. Tot de la dvs am primit raspunsul, din care am inteles, ca sotul se incadra sa primeasca 1500 ron, pe luna . Cand am sunat însă la AJPIS Arges, functionarul cu care am vorbit, a spus ca sotul nu intra in categoria celor care trebuie sa primeasca 1500 ron pe luna, stimulent, ci 650 ron... Imi puteti explica "mai pe romaneste", va rog!
Mi-e teama ca si acum, cand va trebui sa refacem cererea pt primirea stimulentului pana la 3 ani, ne vom lovi de aceeasi nepăsare a lor.
Mulțumesc frumos!
Bună ziua! Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua!
Am o altă nelămurire în ceea ce privește stimulentul de inserție... Soțul meu, a beneficiat timp de 1 an si 11 luni, de stimulentul de inserție, în sumă de 650 ron pe lună, eu neavand un loc de muncă, in ultimele 24 luni, anterioare nasterii copilului...el a lucrat în tot acest timp, neavând ccc, sau întrerupere în câmpul muncii. De ce nu primeste și el stimulentul de inserție până la împlinirea vârstei de 3 ani a copilului, așa cum se întâmplă în cazul celor care se reîntorc la muncă ,inainte sau după împlinirea vârstei de 2 ani a copilului. Copilul este sanatos. Are acum 2 ani.
Mulțumesc frumos!
Buna ziua! Fetita mea are acum 7 luni si o săptămână.

andreea.emilia1986 a scris:

copilul are acum 6 luni sau mai mult?


Mulțumesc frumos, pentru răspuns!
Bună ziua! Noua lege privind acordarea stimulentului de inserție, in valoare de 1500 Ron/ 650 Ron după caz, se aplică și celor care deja beneficiază de acesta? Soțul meu primeste, de 5 luni deja, stimulentul in valoare de 650 de lei, deoarece si-a continuat activitatea la locul de munca ( nu a vrut să intre în CCC, eu nemaiavînd loc de muncă anterior nașterii copilului, pentru a putea beneficia de indemnizație). Mulțumesc!
Sunt însărcinată, dar nu sunt angajată si nu voi putea beneficia de ccc. În cazul acesta, soțul meu, care este angajat, poate face cerere pentru acordarea stimulentului de inserție, chiar dacă nu dorește să intre în ccc, si deci sa isi continue activitatea in câmpul muncii?
Vă mulțumesc!