avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate YoloPaul

Activitate YoloPaul

Nu va mai bateți capul cu autoritățile din România. Su t încuiați. Toate mașinile din Belgia vin așa. Din ce vad, peste 90% din masinili de acolo vin doar cu part 1 a documentelor. Și eu am cumpărat un autoturism în 02.2024 și a durat 3 luni sa rezolv. Treaba e că este necesara mențiunea la poliție. Cred că dura mai bine de 6 luni daca stăteam dupa ei. Am rezolvat singur pentru că pe dovada de pierdere era trecută secția de poliție unde a fost declarata pierderea. Am sunat la acea secție și în 3 zile am rezolvat - 3 ZILE!
Autoritățile romane fac exces de zel cu verificarea SIS. Important e să aveți dovada de pierdere de la poliție
Răspuns la discuția Proces civil ADESA Belgia
sper sa nu fie o problema ca atasez un link.
aveti dreptate. se poate rezolva si exista reglementari la nivel UE in acest sens.

[ link extern ]
Răspuns la discuția Proces civil ADESA Belgia
Proces civil business to business - achizitie auto prin licitatie.
Motivul este legat de datele mincionease din anunt - masina prezinta multe defecte care nu au fost precizate in licitatie.
Buna ziua,
Gasesc pe cineva care a mai fost implicat in procese pe civil cu Adesa?
As dori sa intentez proces si vreau sa stiu care sunt pasii premergatori.
Exista ceva istoric procesual cu acestia?

multumesc,
Paul
Buna ziua tuturor,
De curand(acum 4 luni) mi-a fost intocmit DP pentru conducerea sub influenta substantelor interzise(thc) si as vrea sa stiu daca modul in care s-a facut tastarea(analize, etc) este luat in considerare. Intreb asta, pentru ca impreuna cu avocatul am intocmit o plangere de abuz in serviciu care din verificarile mele, si mai important, din spusele avocatului, plangerea este perfect fondata, deoarece s-a incalcat legislatia in vigoare.
Exista situatii in care s-au castigat procese de genul acesta pe motiv de vicii de procedura? Practic am fost tras la raspundere pentru incalcarea legii, prin tocmai incalcarea acesteia.
Analizand legislatia in vigoare, este clar ca multe dintre procedurile pe care trebuie sa le urmeze agentul de politie la momentul depistarii, au fost incalcate sau nici macar luate in seama.
Nu am vazut nici un topic in acest sens pe forum si de aceea indraznesc sa intreb.