avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil ADESA Belgia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil ADESA Belgia

Buna ziua,
Gasesc pe cineva care a mai fost implicat in procese pe civil cu Adesa?
As dori sa intentez proces si vreau sa stiu care sunt pasii premergatori.
Exista ceva istoric procesual cu acestia?

multumesc,
Paul
Cel mai recent răspuns: MROO , utilizator 23:27, 28 Martie 2023
Eu nu am auzit de astfel de procese.
Pe ce anume vreti sa va judecati?
Stiti măcar tara unde se va judeca?
Proces civil business to business - achizitie auto prin licitatie.
Motivul este legat de datele mincionease din anunt - masina prezinta multe defecte care nu au fost precizate in licitatie.
Daca procesul are loc în România trebuie dovedit ce susțineți.
Se va expertiza autoturismul.

Este un proces relativ normal, fără grad de dificultate ridicat.
Nu aveți nevoie de avocati care sa se judece numai pe asa ceva si nici nu exista astfel de avocati.
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
sper sa nu fie o problema ca atasez un link.
aveti dreptate. se poate rezolva si exista reglementari la nivel UE in acest sens.

[ link extern ]
Salut! sunt curios daca ai reusit ceva cu Adesa? exista vreo cale prin care primesti o compensatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea actiunii mariamari100 mariamari100 Am primito o cerere de chemare in judecata pentru stabilirea paternitatii si nu prea stiu cum sta treba cu respingerea actiunii,eu nu vreau sa il recunosc pe ... (vezi toată discuția)
Draga procurori :cercetarea penala cum poate suspenda cauza civila? ContSters217470 ContSters217470 In temeiul caror \"conditii\" poate fi suspendat un dosar civil de o cercetare penala?, nu temeiul art 244 c.pr.civ. Ma intereseaza conditiile ce pot duce la ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce direct o actiune impotriva unei banci la curia? papati papati Buna ziua, doresc sa aflu daca pot introduce cerere direct la CURIA sau numai dupa ce am parcurs etapele - fond si apel ori recurs - la instantele ... (vezi toată discuția)