avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate scornelia

Activitate scornelia

Foarte important.......Bună ziua.Am și eu o întrebare.....Soțul meu,a murit în urmă cu șase ani și de trei ani ,conviețuiesc cu un bărbat cu doi copii.E divorțat de soție, unul din copii ar trebui să fie la mama ,altul la el. Din păcate,familia lui nu m-a vrut,din cauza vârstei și a făcut tot posibilul , luandu-ne copii....Amândoi copii ,stau la strabunica,Mama e plecată în străinătate ,iar eu cu tatăl fetelor dorim să luăm fetele de acolo.Ele ,având libertate totală, nu vor la mine acasă, vor să facă ce vor invocând că, tatăl le bate....Una din fete are probleme de sănătate. Nimeni nu s-a dus cu ea,la spital.Am dus-o la psiholog,însă mi s-a indicat să o ducem la psihiatrie.,ceea ce nu s-a întâmplat....Ce trebuie să facem ,să luăm fetele de acolo ?
Bună ziua.Am o întrebare....Sunt angajată la o firmă de pază. Unul din colegii mei are doua locuri de muncă, 24/48 la locul meu de muncă și vis-a-vis de noi 24/72..În fiecare lună se suprapun unele ture.Noi suntem cei care trebuie să înghițim și să îi facem tura. Ce trebuie făcut în acest caz? Cui trebuie să ne adresăm?Mentionez, din lipsă de oameni suntem nevoiți să tăcem, însă până când?
Bună ziua.Copilul în cauză tot acolo locuiește, însă străbunicii au aproape 90 de ani.Mama fetelor le-a lăsat și a plecat.Acum am primit dovezi ca,mama e o femeie ușoară......ce putem face ? Mentionez, cea de la protecția copilului nu e de partea tatălui,a aranjat cu mama să lase copiii la strabunici.

gi-jane2 a scris:

mergeti la dgaspc la calarasi sa povestiti despre situatie si la executor tot la calarasi. Cautati pe internet ca sunt mai multi executori la calarasi, stabiliti o intalnire.
Spuneti ca aveti un titlu executoriu, o conventie notariala prin care s-a convenit ca minorul sa aiba locuinta la tata si mama retine copilul fara drept.


Foarte important.....Bună ziua.Sunt căsătorită nelegitim cu un bărbat care are doi copii.In urma divorțului, unul din copii a rămas la mamă, celălalt a fost influențat și a plecat de acasă. S-a dus după celălalt.Mama a lasat copiii de 6 ani,neinteresand-o soarta lor.Avand cei doi copiii ,i-a lăsat la strabunici,din partea fostului soț și a plecat în străinătate, mințind pe toți că se duce să facă rost de bani,să cumpere casă. În acest timp noi ,am făcut demersuri peste tot....însă copiii țineau cu ea.Am trecut prin clipe de coșmar, besteliti,amenințați....În urmă cu câteva zile,am primit de la mama unuia din amanții ei fetelor, fotografii în care ea este dezbrăcată, în ipostaze indecente și câteva filmulețe cu ea în care face ceva ....urât, porno. Ce putem face ? Ei sunt divorțați, copiii stau la strabunici ,care sunt bătrâni și neputincioși. Copiilor le convine situația, sunt liberi,fac ce vor....cu educația la pământ. Mint,fura.....au luat-o pe cai greșite. Ce putem face ?
Bună seara.Dacă sunt persoană cu handicap din naștere și am avut gradul doi de handicap,la care am renunțat să mă pot angaja....am dreptul să ies la pensie ? Am 51 de ani ,în februarie 52.
Comuna Manastirea, județul Călărași.
Dacă un executor,nu poate executa,atunci care e soluția? Copilul pe zi ce trece ,e mai influențat.
Avocatul e executorul ? Autoritatea tutelara cine e ? Întreb,deoarece e prima dată când mă confrunt cu astfel de probleme.Divortul e prin notariat .
Multumesc !