avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Berar

Activitate Adrian Berar

buna ziua,
trebuie sa depun actele pt dizolvarea unei societati care nu a avut niciodata activitate. Intrebarea la care sper sa ma ajutati este: exista un termen legal intre data horararii aga si data depunerii la registrul comertului? Adica, poate fi aga, de exemplu, datata in iunie 2022 (in care se decide dizolvarea incepand cu 1 feb. 2023) si depusa luna aceasta?
multumesc pt raspuns, va mai deranjez cu intrebari: daca refuza administratoarea blocului, ce pot sa fac? Si exista un termen pana la care se poate face ceva? Precizez ca inundatia a avut loc anul trecut in iunie, m-am apucat sa renovez abia acum pt ca parintii s-au mutat la tara si abia la anul vor sa vina sa stea doar iarna la bloc. Multumesc inca o data.
buna ziua,
din "T"-ul de ramificatie de pe coloana principala de apa rece de la apartamentul vecinei de deasupra (etajul 1), in masca din baie, intr-o noapte a sarit bucata de teava pe care era montat apometru, provocandu-mi o inundatie imensa care m-a fortat sa renovez tot apartamentul. A curs apa toata noaptea, nefiind nici eu si nici vecina acasa, pana dimineata cand a mers primul vecin la servici si a vazut cum iesea apa pe sub usi. Vecina refuza sa ma despagubeasca acuzand ca defectiunea e din fata apometrului si nu e responsabilitatea ei, zice ca doar de defectiunile de dupa apometru raspunde , administratoarea blocului refuza sa ma despagubeasca spunand ca doar coloana e responsabilitatea asociatiei de proprietari, bransarea la coloana fiind responsabilitatea proprietarului apartamentului, chiar daca e in fata apometrului. Ma puteti ajuta sa imi spuneti cine ar trebui sa imi plateasca daunele produse?
buna ziua,
am si eu o intrebare: mama mea in varsta de 76 de ani, nu e pensionara deoarece a avut lucrati doar aproximativ 6 ani pe cartea de munca, undeva prin anii '70 si cand a avut varsta de pensionare, de la casa de pensii i s-a spus ca nu are dreptul la pensie pt ca nu are stagiul minim de cotizare. Intrebare: acum cu noile modificari legislative, ar avea dreptul la o pensie minima? Sau ajutor social (tatal meu are o pensie de peste 2.000 lei)? Sau se pot recupera de la stat contributiile platite?