avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate MIHAIELA-GABRIELA SERBAN

Activitate MIHAIELA-GABRIELA SERBAN

Daca inteleg bine, societatea este in insolventa. Trebuie sa faceti cerere de inscriere la masa credala cu totalul sumelor reprezentand salarii neincasate.
Răspuns la discuția Taxa forfetara
Domnule Tanasa, mă puteţi suna pe numărul afisat la profil consultant de luni pana sâmbăta între orele 12 si 19 pentru a va oferi câteva posibilitati l
Răspuns la discuția Taxa forfetara
Sa ceara radierea ? Cui si in ce calitate ? De ce va pierdeti timpul in a oferi păreri personale si inutile? Nu fosesc nimănui .
Răspuns la discuția Taxa forfetara
Plata impozitului minim se aplica si societatilor comerciale dizolvate .Cu siguranță societatea in discuție este dizolvata. Soluții profesionale si competente va poate oferi un practician in insolventa avizat.
Răspuns la discuția Autodizolvare firma
Registrul Comertului nu are atributii si competente de lamurire. Acesta inregistreaza documente ,elibereaza documente, incaseaza taxe, etc....
Cei care pot sa ofere consultanta in acest domeniu se numesc practicieni in insolventa si /sau avocati
Răspuns la discuția legea 31/1991
Sper ca nu in calitate de lichidator puneti astfel de intrebari......:rofl:
Răspuns la discuția Plata concediului in invatamant
Dvs.aveti in scoala un director , un administrator financiar....Acestia trebuie sa stie daca sunt prevederi bugetare pentru plata concediilor. Comunicarea intre ordonatorul principal de credite si cel tertiar de regula, prin reprezentantii sai, este una buna.Unde nu, intervin sindicatele, instanta de judecata s.a.m.d.
Cu siguranta adevarul e pe undeva la mijloc. Nu poate un primar sa faca ce vrea el.Primaria nu e " SRL-ul" sau
Răspuns la discuția Plata concediului in invatamant
Potrivit art. 267(1) din Legea nr. 1/2011 (LEN), cadrele didactice beneficiază de concediu anual cu plată, în perioada vacanţelor şcolare, cu o durată de 62 de zile lucrătoare; în cazuri bine justificate, conducerea unităţii de învăţământ poate întrerupe concediul legal, persoanele în cauză urmând a fi remunerate pentru munca depusă.
Potrivit art. 145 din Legea nr. 54/2003 – Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, pentru perioada concediului de odihnă, salariaţii beneficiază de plata indemnizaţiei de concediu de odihnă cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de plecarea în concediu.
Unităţile de învăţământ şi ordonatorii principali de credite au obligaţia să acorde plata indemnizaţiei de concediu de odihnă pentru cadrele didactice o singură dată, cu cel puţin 5 zile înainte de plecare în concediul de odihnă, pentru întreaga perioadă a concediului de odihnă ce urmează a fi efectuat.
Interogati site-ul O.R.C. si vedeti daca a fost numit un lichidator pentru societatea in care aveti interes.In situatia in care a fost numit, luati de urgenta legatura cu acesta. In caz contrar, in practica se intalneste si situatia in care debitorul solicita prin cerere adresata directorului O.R.C. numirea unui lichidator. Un practician in insolventa va va da toate raspunsurile pe care le cautati.
Răspuns la discuția dizolvare societate
Potrivit dispozitiilor Legii societatilor comerciale nr. 31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, asociatul raspunde pe durata dizolvarii si, daca este cazul si a lichidarii, pentru obligatiile acesteia, in limita aportului la capitalul social, cu conditia sa nu abuzeze de caracterul limitat al raspunderii sale.