avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate ContSters63174

Activitate ContSters63174

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am facut un cantract de comodat pentru masina, pentru a putea deduce cheltuielile cu combustibil pe intreprinderea individuala, acesta trebuie inregistrat la finante? dar in cazul unui S.R.L?
Buna, ma confrunt si eu cu o problema legat de suspendarea activitatii si va rog sa ma ajutati!
Am suspendat activitatea cu data de 11.05.2009, in data de 05.05.2009 firma a emis o factura catre alta firma si urmeaza sa-si incaseze banii. Poate sa-si incaseze banii daca si-a suspendat activitatea? Nu stiu cand urmeaza sa-si primeasca banii, poate o luna sau poate mai mult! sau trebuie sa-si redeschida activitatea ca sa-si poata primi banii in cont (nu se emite chitanta).
In speranta unui raspuns Va multumesc!
Daca firma mea nu a avut activitate de la infiintare si pana in prezent, ce ar trebui facut sa nu platesc impozit?
Daca merg sa suspend activitatea la ORC si Finante se plateste acest impozit aferent lunilor anterioare?
:O
Daca fac hotararea AGA ca suspend activitatea cu data de 01.05.2009 si merg luni 04.05.2009 sa o depun la ORC se ia in considerare data din hotarare ? Se plateste impozitul forfetar ?
Răspuns la discuția contract de arendare
Va rog mult sa-mi spuneti daca se poate lua in arenda un parau(apa)?
Va multumesc!
Răspuns la discuția adaugare coduri caen la statut
apropo de taxe: 380 lei la ORC, 100 LEI avocat,100 benzina, sa tot traiesti !
Răspuns la discuția adaugare coduri caen la statut
Va salut din nou, am fost iar cu actele la ORC si toate au fost bune pana la hotarare care nu avea incheiere de data certa, mi-au spus ca saptamana trecuta a fost un judecator care nu cerea data certa pe hotarari dar saptamana aceasta este unul care cere, nici o problema decat ca eu fac 200 km degeaba. Va multumesc pentru interesul acordat si va salut cu respect.
Răspuns la discuția adaugare coduri caen la statut
Va multumesc pentru raspuns, intadevar am facut o hotarare (+anexa contor cuvinte) si un act aditional prin care se se specifica ca asociatii doresc sa adauge alte coduri la statutul societatii si cand am fost la O.R.C. mi-au sus ca trebuie refacut actul costitutiv. Am refacut contractul de societate si statutul firmei cu toate codurile vechi + cele pe care dorim sa le introducem in statut (conf. caen rev 2), si totodata sa le autorizam atat la sediu cat si la punctul de lucru, am completat declaratiile si cererea si ramane de vazut ce va fi ! Am uitat sa intreb care sunt taxele, aveti idee?
Răspuns la discuția adaugare coduri caen la statut
Va multumesc pentruraspuns!
La ce va referiti cand spuneti act constitutiv actualizat? un nou act care sa contina si codurile care se introduc sau la actualizarea conf. Caen rev 2?
:">
Hristos a inviat !
Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o hotarare a asociatilor + contorul de de cuvinte se depune la ORC, trebuie si act aditional la statut cu incheiere de data certa sau este suficienta hotararea sub semnatura privata?