avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate ONU EMIL

Activitate ONU EMIL

Răspuns la discuția cesiune
La mom. cesiunii SRL 1 nu avea datorii catre furnizori sau credite,ulterior noul adm. a emis CEC B.O. fara acoperire ,a semnat contracte de leasing pentru camioane,utilaje.
Discuție cesiune
Am cesionat (notar) cu act aditional la act constitutiv un SRL 1(eram adm. si actionar unic),am intocmit un PV(prin care aveam acces la unul din conturile SRL1 )cu cel care a preluat SRL1 prin care instrumentele de plata aferent activ. com. anterioare datei cesiunii SRL 1 sa le incasez eu pe o alta firma a mea SRL 2 pentru continuarea activitatii.Acest transfer de pe firma1pe firma 2 poate fi considerat spalare de bani?Sumele nu proveneau din activit. ilicite,erau B.O. SI CEC-uri.

Va multumesc,
Răspuns la discuția plangere penala
Expertiza grafoscopica am cerut-o in plangerea penala ,am efectuat-o la IPJ Neamt,dar nu mi-a fost prezentata mi s-a spus verbal ca este negativa.Mi s-a spus ca TMB sa solicite IPJ o copie dupa expertiza.
Discuție plangere penala
O persoana careiai-am cesionat o firma a semnat in fas in numele meu 3 contracte de leasing.Am act. impotriva soc. de leasing laTMB si plangere penala la Parchetul P.Neamt.Am fost expertizat grafoscopic concluzia nu am semnat eu.Persoana reclamata de mine are mai multe dosare si am aflat ca vor fi conexate si trimise la DNA(depasesc 1 mil. eur.).La Tmb suntem in faza de intampinari insotite de documente.Am solicitat la TMB sa fim audiati toti cei implicati.Se va suspenda cauza civila pana la solutia cauzei penale?In ce masura infl. sol. penala pe cea civila.Conteaza in civil exp. grafoscopica,aceaasta a fost ceruta de mine cat si de soc. de leasing.
Va multumesc.
Răspuns la discuția expertiza grafoscopica
Am facut o expertiza grafoscopica la sediul IPJ unde sunt doi experti.Rezultatul acesteia va conta sau trebuie repetata.Persoana impotriva careia am plangere penala are mai multe dosare care conexate depasesc 1 mil. Euro si vor merge la DNA Bucuresti.
Discuție codebitor
Sotia mea are doua credite in care figurez codebitor.Am divortat cum trebuie sa procedez cu aceste credite?I-am propus sotiei sa iau unul din credite pe numele meu pentru a-l rambursa
Discuție tranzactie
In urma partajului am semnat tranzactia precum ca am primit sulta in ideea de a rezolva divortul si partajul.Sulta nu am primit-o ,care sunt caile de atac?
Răspuns la discuția renunt
Am plangere penala depusa pentru inselaciune si fals impotriva unei persoane care m-a trecut fidejusor intr-un contract de leasing.
Am vrut de fapt partajul pentru a nu-mi fi sechestrate bunurile(m-am pripit).Divortul si partajul s-au judecat odata.Am lasat bunurile sotiei,dar acum imi spune ca nu se va recasatori cu mine.N-am primit inca pronuntarea si vreau sa-mi salvez bunurile.
Discuție uzufruct
Eu si sotia am facut contract de v/c fiului nostru pentru ap. cu 3 camere in care locuim cu drept de uzufruct.
Acum eu si sotia vrem sa divortam.Ce se intampla cu acest apartament?
Răspuns la discuția partaj
capitalul social este de 100 ron.La achizitionarea bunurilor pe firma sotia nu a participat cu nimic,bunurile au fost transferate dintr-o alta soc. unde am fost actionar unic si adm. dar nu ma puteam angaja.In noua firma l-am adus pe baiatul meu doar pentru a putea fi eu salariat.