avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate stefan25

Activitate stefan25

Buna ziua!
As dori sa stiu daca primaria are dreptul sa amenajeze un canal pentru desecare in curtea proprietate privata pe care am achizitionat-o in urma cu un an si in a carei schita nu exista niciun canal si nici fizic nu exista asa ceva!
Daca cineva a mai avut asemenea probleme, as dori sa stiu cum sa procedez.

Va multumesc!

Buna ziua!
As dori sa stiu daca primaria unei localitati are dreptul sa amenajeze un canal pentru desecarea in curtea proprietate privata pe care am achizitionat-o in urma cu un an si in a carei schita nu exista niciun canal si nici fizic nu exista asa ceva!
Daca cineva a mai avut asemenea probleme, as dori sa stiu cum sa procedez.

Va multumesc!
buna ziua!

la hotararea de mai jos,trebuieste sa platesc si cheltuielile de judecata sau daca nu sunt mentionate nu le platesc,cum se procedeaza?

Solutie: MINUTA HOTARARE Admite în parte acţiunea formulată de reclamant I împotriva pârâtului P . Omologhează raportul de expertiză întocmit de expert D. Atribuie pârâtului P autoutilitara furgon cu nr. înmatriculare OT ? tip IVECO 35S12 DAILY, seria de caroserie Z , serie motor 01 an fabricaţie 2005 , în valoare de 33.655 RON sau 7 771 Euro. Obligă pârâtul P la plata sultei de 16.827,5 RON sau 3885,5 Euro către reclamanta I . Compensează în parte cheltuielile de judecată şi obligă pârâtul la plata sumei de 410 lei , către reclamantă . Cu recurs în termen de 15 de zile de la comunicare . Pronunţată azi, 7.03.2012 , în şedinţă publică, la sediul Judecătoriei

va multumesc!
Răspuns la discuția partaj judiciar
multumesc de raspuns
dv. ce titlu imi recomandati?
Discuție partaj judiciar
Buna ziua!
Imi puteti spune,va rog , ce sanse de castig am in urmatoarea situatie:3 ani de concubinaj notoriu in care am trait in casa parintilor partenerei si am avut venituri substantiale,am construit un garaj.Mentionez ca as dori unele despagubiri.
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția recursul
Presupun ca este drum lung pana la casarea hotararii si trimiterea spre rejudecare?

Asta in conditiile in care grefierul si unii avocati imi spun in fata pe holurile judecatoriei ca justitia este corupta.
Răspuns la discuția recursul
Va multumesc frumos!

Nu mai inteleg nimic.Avocata mea imi spune ca se poate,sa inteleg ca ma minte sau nu stie?
Procesul meu este destul de controversat,deja l-am pierdut din cauza altui avocat care a fost in legatura cu reclamantul.
Discuție recursul
Buna ziua!
As dori sa stiu daca in recursul unui proces civil de partaj judiciar se mai pot reaudia martorii si daca pot aduce si eu (paratul) martori.
Va multumesc anticipat!
ce acte sunt necesare pentru preschimbare carte de identitate dupa schimbare domiciliu cu luare in spatiu? va multumesc
Răspuns la discuția cum obtin rejudecarea procesului?
Multumiri Dna. Valentina!
Pot depune obiectiuni chiar si acum,cand este dat IAP-ul?
Practic nu s-a facut expertiza,si expertul nu cred ca a respectat legea,neavand confirmarea de primire a instiintarii trimisa catre mine.