avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interpretarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interpretarea unei hotarari judecatoresti

buna ziua!

la hotararea de mai jos,trebuieste sa platesc si cheltuielile de judecata sau daca nu sunt mentionate nu le platesc,cum se procedeaza?

Solutie: MINUTA HOTARARE Admite în parte acţiunea formulată de reclamant I împotriva pârâtului P . Omologhează raportul de expertiză întocmit de expert D. Atribuie pârâtului P autoutilitara furgon cu nr. înmatriculare OT ? tip IVECO 35S12 DAILY, seria de caroserie Z , serie motor 01 an fabricaţie 2005 , în valoare de 33.655 RON sau 7 771 Euro. Obligă pârâtul P la plata sultei de 16.827,5 RON sau 3885,5 Euro către reclamanta I . Compensează în parte cheltuielile de judecată şi obligă pârâtul la plata sumei de 410 lei , către reclamantă . Cu recurs în termen de 15 de zile de la comunicare . Pronunţată azi, 7.03.2012 , în şedinţă publică, la sediul Judecătoriei

va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Aveti de plata suma de 410 lei cu titlu de cheltuieli de judecata si o sulta catre reclamanta, in valoarea mentionata in minuta.
Puteti declara recurs in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,dupa 2 ani de judecata..timp..bani si nervi intinsi la maxim..in sfarsit instanta s a pronuntat asupra acestui partaj...am si eu o nelamurire cu ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ionutgcalin ionutgcalin indraznesc sa va cer un sfat va rog din suflet daca ma puteti ajuta....am trecut printr un proces de partaj....dupa trei ani de judecata aceasta a ... (vezi toată discuția)