avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Adriana234

Activitate Adriana234

Am avut o relație care a început când aveam 17 ani iar partenerul avea 25.La câteva luni de relație am rămas însărcinată fiind încă minora și am născut când aveam 18 ani.In timpul relației el m-a convins sa păstrez sarcina spunându-mi ca ne vom căsătorii și alte lucruri de genul.Relația noastră s-a terminat la câteva luni de la nașterea copilului.Noi locuiam in casa mamei lui iar aceasta m-a dat afara.Eu nu am avut mijloacele financiare pentru creșterea ei iar copilul a rămas in grija lui.Din moment ce era minora iar el mi-a dat speranțe false,sunt obligată sa plătesc pensie alimentara?
Lucrez de 3 saptamani la un magazin.Suntem 2 persoane aici si lucram o zi cu o zi.Ieri cand eram libera colega mea a spus că lipsesc 100 de lei din casa de marcat iar managerul m-a pus azi sa aduc banii până maine maxim chiar dacă nu stie a cui e vina.Eu nu am luat banii si nu mi pare normal sa plătesc eu.
Bunica mea a murit acum câteva luni iar mama si fratele ei au rămas mostenitorii unui apartament cu 2 camere.Fratele mamei are un handicap mintal si primeste pensie.Mama poate vinde casă si sa-i cumpere lui o garsoniera?Are drept de decizie pentru vanzarea apartamentului?
Bunica mea din partea mamei a murit acum o luna.Avea 2 copii(pe mama si unchiul meu).Mama a spus ca doar ea si el au dreptul la mostenire dar am vazut ca eu sunt tot ruda de gradul 1 si am si eu.Ma poate lamurii cineva?
Am 19 ani iar acum cateva luni m-am mutat cu chirie impreuna cu iubitul meu.Au fost niste probleme financiare iar eu fiind certata cu parintii m-am mutat in casa bunicii din partea mamei unde locuieste si unchiul meu.Bunica a murit dar nici mama si nici unchiul meu nu au facut inca succesiunea.In aceste conditii,ma pot da afara daca vor?