avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez de 3 saptamani la un magazin.Suntem 2 persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez de 3 saptamani la un magazin.Suntem 2 persoane aici si ...

Lucrez de 3 saptamani la un magazin.Suntem 2 persoane aici si lucram o zi cu o zi.Ieri cand eram libera colega mea a spus că lipsesc 100 de lei din casa de marcat iar managerul m-a pus azi sa aduc banii până maine maxim chiar dacă nu stie a cui e vina.Eu nu am luat banii si nu mi pare normal sa plătesc eu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 22 Iunie 2021
Nu se preda inventarul/monetarul la terminarea programului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru 96Bubu 96Bubu Buna seara!Am 22 de ani si de o luna si ceva lucrez la un magazin de legume fructe care este in asociere cu un alt magazin alimentar destul de cunoscut.La ... (vezi toată discuția)
Fiul meu s-a angajat la un bar care avea și jocuri electronice ... Grosu Valeriu Grosu Valeriu Fiul meu să angajat la un bar ,care avea și jocuri electronice (pacanele) dupa doua zile doar,Au constat că are lipsa în gestiune 1800 de romi,Bani au ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)