avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate ana.toli

Activitate ana.toli

Buna ziua. Anul trecut, am depus la ANAF, un borderou cu 50 de cereri pt redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, catre o asociatie de parinti. Anul acesta, ne-au intrat niste bani in cont, insa suma imi pare mult prea mica, chiar si pentru 50 de cereri. Exista posibilitatea sa verific pentru cine si cat s-a platit?


Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Buna dimineata. Am un contract de inchiriere a locuintei de la primarie si datorita unor probleme financiare, am acumulat datorii. Zilele trecute, primaria m-a dat in judecata pt rezilierea contractului si evacuare. Am termen sa depun intampinare si vreau sa stiu urmatoarele:
- contractul este expirat de 4 luni si eu imi achitam deja din datorii, ca sa il pot prelungi
- daca am toate debitele achitate si atasez dovada platii acestora, actiunea este respinsa?
- daca am ajuns intr-o asa situatie, mai pot prelungi contractul, in eventualitatea respingerii actiunii primariei?
- pe ce ma bazez?
Multumesc.
Răspuns la discuția Perimare executare silita
da, s-a vandut in iunie 2013. Insa nu mai inteleg nimic. Banca il poate da in judecata pt acelasi imobil si credit, in mai multe dosare, poate - poate castiga vreunul???
Răspuns la discuția Perimare executare silita
Imi puteti da si un sfat va rog, ce sa faca mai departe?
Răspuns la discuția Perimare executare silita
Nr. unic (nr. format vechi) : 6761/327/2011
Data inregistrarii 27.09.2011
Data ultimei modificari: 31.05.2013
Materie: Civil
Obiect: încuviinţare executare silită PERIMARE
Stadiu procesual: Fond


Ce poate face mai departe pt anularea vanzarii?
Va rog sa-mi explicati ce inseamna: 08.04.2013
Ora estimata: 08:30
Complet: C.e.9
Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: HOT. 8.04.2013 În baza art. 252 Cod procedură civilă, constată perimată cererea introductivă. Cu drept de recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 8.04.2013.
Document: Hotarâre 1333/2013 08.04.2013

20.02.2012
Ora estimata: 08:30
Complet: C.e.9
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: ÎNCHEIERE 20.02.2012 În baza art. 155 indice 1 Cod procedură civilă, suspendă judecarea cauzei pentru neîndeplinirea de către creditoare a obligaţiilor procesuale de natură probatorie stabilite prin încheierea de şedinţă pronunţată la 23.01.2012. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică, azi. 20.02.2012.
Document: Încheiere - Suspendare 20.02.2012

O cunostinta a fost executata silit si i-a fost vanduta la licitatie locuinta in iunie 2013, iar azi a descoperit ce scrie mai sus pe internet. Ma intreba daca a inteles corect ca banca nu mai avea dreptul de a-i vinde locuinta si daca se mai poate face ceva in sensul anularii vanzarii.
Răspuns la discuția Sfaturi legate de o donatie...
Buna ziua,

Am nevoie de o recomandare.
Desfasor o activitate, de pe urma careia, incasez niste comisioane. Pt a ma face cunoscuta pe plan local si a-mi largi portofoliul de clienti, intentionez sa lansez o campanie ce ar trebui sa se desfasoare astfel: clientul vine in sediu (direct sau la recomandarea a diverse asociatii umanitare), iar pt serviciul ce eu il prestez, are posibilitatea sa-mi indice o asociatie ce urmeaza sa primeasca sub forma de donatie din partea clientulu, comisionul aferent serviciului prestat. Despre Contractul de donatie am citit ca trebuie facut prin notariat. Exista alta varianta mai rapida si fara taxe?
Buna ziua,

Doresc sa aflu daca subventia pt energie termica in acest sezon se scade din caldura sau din total caldura+apa calda?
Chiriasul are stabilita prima rata in 30 iulie 2012, printr-un angajament de plata semnat la executor in 18 iunie 2012. In angajamentul semnat la executor, desi nu era prevazuta datoria de la asociatie, chiriasul a prevazut-o si pe aceasta in totalul debitului, iar ratele s-au stabilit avand in vedere intregul debit catre asociatie si consiliul local. Desi chiriasul si-a asumat plata intregii sume, asociatia a intocmit documente doar pt cat era trecut in hotararea judecatoreasca. Din punctul meu de vedere, interesul asociatiei este sa scape de chirias cu orice chip, chiar daca asta inseamna ca sa-si recupereze debitul intr-un termen mult mai mare.
Buna seara. Caut de ceva vreme informatii si aici am gasit oarecum, ceva legat de ce ma intereseaza. Primaria, a construit in 2004, 2 blocuri de locuinte sociale, ale caror chiriasi, s-au constituit in asociatie de locatari. In 2011, primaria a obtinut hotarare definitiva si irevocabila pt rezilierea si evacuarea unui chirias, insa au acceptat ca daca isi plateste in cateva rate debitul, ii prelungesc contractul. Presedintele asociatiei de locatari, nu vrea sa accepte aceasta situatie si tine mortis, sa mearga mai departe cu evacuarea. Intrebari:
1. In 2012, in baza carei legi functioneaza aceasta asociatie de locatari?
2. Poate trece asociatia peste hotararea primariei, in sensul evacuarii chiriasului?
3. Cum poate fi contestata actiunea asociatiei?