avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate m1ha1g

Activitate m1ha1g

Discuție Casa de pensii
Buna ziua,

sunt imputernicit cu drepturi depline de un cetatean SUA sa solicit plata pensiei acestuia conform unei procuri si am dori sa ne spuneti daca se poate modifica modalitatea de plata a pensiei si daca da ce acte am avea nevoie. Momentan plata pensiei se face in cont bancar insa am dori sa o primim prin posta sau sa ne spuneti daca se poate schimba acel numar de cont si ce restrictii am avea (adica noul cont trebuie sa fie titular beneficiarul?). Faza e ca banca a blocat contul pe motiv ca nu s-au actualizat datele conform normelor BNR iar pentru asta e nevoie de o noua procura iar de la departamentul din SUA nu se poate restitui alta fara un motiv

pe procura asta scrie asa: imputernicesc ca in numele meu si pt mine sa solicite plata pensiei, sa incaseze pensie pentru plati curente si restante si sa semneze extractul de cont coresp. pt drepturile de pensie ce mi se cuvin incepand cu data din mai 2012. mandatarul meu are toate obligatiile care imi revin mie ca pensionar
de cativa ani ridic pensia unui american si i-o trimit prin western dar ieri au numarat banii insa mi-au spus ca e blocat contul bancar al americanului pentru ca nu si-a actualizat datele. Am procura care-mi da toate drepturile ce le poate avea americanul, am copie dupa buletin si pasaport al lui dar directorul sucursalei spune ca le trebuie ca in procura sa se specifice clar ca eu am dreptul sa actualizez datele.

pentru o prostie de actualizare a datelor nu pot oamenii aia sa primeasca banii chiar daca acea casa de pensii a trimis banii in cont.
Răspuns la discuția Probleme firma Leasing
vă mulțumesc pentru răspuns, o să văd dacă valoarea epavei e corectă
dar adevărata problemă este la aflarea valorii sumei finale. Nu vor să-mi spună câți bani îmi revin mie după atâta timp și mi-au cerut datele de cont (IBAN-ul) pentru a-mi trimite banii.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa mai fac.

Am luat o masina mazda nouă prin leasing (Motoractive IFN S.A. firma din bucuresti) pe 5 ani. am platit casco la allianz tiriac asigurari in tot acest timp si cand mai aveam 6 luni am facut accident in 4 sept 2012 din culpa mea. A venit politia, a constatat. Am primit o oferta de 2.972 euro pentru epava in 23 oct 2012, am acceptat oferta si mi s-a spus ca firma unde am facut casco se ocupa de tot și le platesc ei banii firmei de leasing si ce se mai adauga din valoarea epavei imi vireaza mie in cont.

Dar problema mea e ca ei nu vor sa-mi spuna valoarea finala. Le-am dat contul si nu vor sa-mi spuna cat imi baga pe cont. E legal asa ceva ? Pana la urma ei pot sa-mi vireze 1.000 euro si sa spuna ca atat a mai ramas. nu vreau sa fiu preșul lor

Multumesc foarte mult pentru ajutor.
multumesc frumos pentru raspunsuri.
Pe 15 aprilie implineste copilul 2 ani si se pare ca imi expira concediul de maternitate si nu o sa mai primesc indemnizatia. Sunt profesoara si nu stiu ce scoala ar avea locuri disponibile acum in aprilie dar as putea sa-mi caut loc de munca sau ce ar trebui sa beneficiez de somaj ?

Pot fi angajata in alt domeniu pana la examenul de titularizare ? Conteaza undeva pe cartea de munca lucrurile astea ?
Cu scandalul Arafat am vazut la televizor un domn care spunea ca plata impozitelor catre CJAS se poate face prin transfer bancar si nu e nevoie de deplasare individuala a asiguratului.

Eu de mai multe luni voiam sa platesc aceste taxe insa mi se pare aberant ca de fiecare data cand intru in posesia unor bani sa ma deplasez 100km pentru a mi se calcula (adica o coadă) și reține (altă coadă la casierie) cei 5% din impozit.

Imi spuneti va rog, daca am obtinut bani printr-un contract si s-a retinut impozitul la sursa de 16% eu ce mai trebuie sa platesc si cate procente. si daca se pot face platile online sau trebuie sa ma deplasez. multumesc anticipat.

la MFP mi s-a spus ca ei nu detin un sistem informatic implementat cu toate ca au investit ca lumea in el in ultimul timp. nu confera conditii de siguranta prin urmare nu se pot folosi sistemele de calcul cumparate probabil prin fonduri UE la adevaratul lor potential.
Răspuns la discuția Frauda site
da, l-am citit bine, dar era acum un an nu mai tin minte ce clauze continea pe partea de faliment sau inchidere site, daca existau astfel de siteuri. M-am uitat doar la ce tine de mine mai mult.
Răspuns la discuția Frauda site
m-am inscris ca publisher, le luam codul generat de ei si le afisam pe siteul meu bannerele lor. Din pacate dupa 5-6 luni de munca asa te rasplateste mediul online. Din fericire nu am investit bani nici in siteul meu pe care afisam bannerele nici in sistemul lor.
impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile noastre de paypal cu toate ca pe siteul lor afiseaza ca ne-au trimis banii, mintind pe alti oameni si nu ne raspund nici pe email nici pe forumul lor (au sters toate mesajele noastre pe care le-am scris pe forumul lor) cu privire la acest aspect.
imi spuneti va rog ce se poate face in aceasta situatie:
acum un an am inceput sa folosesc siteul PTC (ptc-romania.com) inregistrandu-ma pe site cu id-ul profit fiind de acord cu termenii si conditiile de aici: [ link extern ]
Dupa ce am strans 3.82$ am cerut retragerea lor, si in 14.noi.2010 si i-am primit in contul de paypal de la adresa plati@ptc-romania.com.
Din aprilie 2011 dupa ce am cerut retragerea banilor de pe siteul PTC acestia au afisat pe site ca mi-au trimis banii (in sectiunea history sau pe pagina principala insa in contul de paypal nu am primit nimic.
Am incercat sa-i contactez pe adresa lor oficiala sau din sectiunea de contact de pe siteul lor (ptc-romania.com) insa fara succes.
Mai multi prieteni si afiliati m-au rugat sa va contactez si sa va rog sa luati masuri impotriva acestor oameni care ne-au inselat si continua sa insele oameni. In prezent mai am 28$ de primit si sper sa ne ajutati dvs in aceasta problema atat pe cei care au fost deja fraudati cat si pe urmatorii care vor aparea.
Va multumim anticipat.