avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate oliver mandic

Activitate oliver mandic

Vecinul și-a instalat camere de luat vederi care filmeaza 360 de grade iar două din ele filmeaza fix in curtea mea. Intimitatea mea este tulburată, ce pot face, unde pot reclama acest lucru?
Pensionar MAI care lucreaza legal cu Contract de Munca si i se retin 25% lunar CAS are dreptul anual la recalcularea pensiei având in vedere ca el contribuie in continuare la fondul de pensie?
In cazul unui imobil care are vicii ascunse, plata expertizei si a avocatului rămâne plătită de către cumpărător sau se recuperează in cazul câștigării procesului?
Daca am primit prin donație o casă și după câteva luni am vandut-o si mi-am însușit banii, risc ceva dacă nu am declarat la ANAF faptul ca am intrat in posesia a 75000 de euro si nu am declarat această sumă ca și venituri supuse impozitării?
Mulțumesc frumos!
In cazul unui PFA care are contract de comodat cu un autoturism cu folosire mixtă personala/PFA se deduc jumătate din cheltuielile cu combustibilul sau și jumatate din cheltuielile cu schimbul de ulei, montare instalație GPL , RCA, impozit șamd.....
Mulțumesc mult
Dacă veniturile din PFA depășesc cele 12 salarii minime toată suma se impozitează cu 10% sănătatea si 25% cas sau doar suma care d2paseste 30500?
Bună ziua. Ce cod CAEN trebuie sa dețin pentru o colaborare cu un Organism de Control in vederea desfășurarea activității de inspector tehnic agricultură ecologica.
Bună ziua, sunt evaluator de daună agricolă și posesor de Pfa cod Caen 7112.
Doresc să colaborez cu o firma pentru vânzări de inputuri agricole și achiziție de cereale. Trebuie sa îmi adaug si alt cod Caen pe lângă 7112?