Bună ziua.. . acum trei ani am cumpărat un apartament ...astăzi uitându mă printre acte,am văzut că pune că am doar drept de folosință asupra terenului de sub bloc,deși vechii proprietari apăreau că și coproprietari asupra terenului împreună cu vecinii... întrebarea mea e:am fost cumva păcălită de vechii proprietari sau e o eroare notarială?...se mai poate face ceva sa fiu trecută că și coproprietar pe pământ ? Mulțumesc
Bună seara...in urmă cu patru ani am divorțat de soțul meu,iar fata noastră a rămas cu el.Intre timp fostul soț s a recăsătorit și din păcate fata nu se înțelege cu noua lui soție și ar vrea sa vina sa locuiască cu mine,eu locuind în alt oraș... Având in vedere că are 16 ani, împliniți,mai e nevoie sa modificăm acordul parental,că sa aibă domiciliul la mine,sa o pot înscrie la liceu aici?...și dacă da,ii pot trimite procura fostului soț să l facă el,eu având serviciu,mi e imposibil să mă învoiesc,ei locuind în celălalt capăt al țării,e distanță mare..
Mulțumesc... Am citit linkul...dar nu zice nici acolo nimic despre unde le aș putea face...am fost la un notar și mi a zis că asta e treabă angajaților de la primărie,ei trebuie să le facă...cei de la primărie ,că nu...că ei nu au nici o treabă...pai și atunci cum sa le fac?la cine?
Bună ziua...As vrea sa vând 2 hectare teren extravilan.Am fost la primărie,iar cei de acolo mi au zis că trebuie făcută o cerere de vânzare . Problema e că trebuie completate multe hârtii iar cei de la primărie au spus că nu e treabă lor, trebuie sa vin cu ele completate,iar ei doar afișează pe site-ul primăriei.....îmi puteți spune,va rog frumos,unde as putea merge sa mi le completeze, fiindcă eu nu știu cum să o fac...