avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acum trei ani am cumpărat un apartament, astăzi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acum trei ani am cumpărat un apartament, astăzi uitându-mă printre acte ...

Bună ziua.. . acum trei ani am cumpărat un apartament ...astăzi uitându mă printre acte,am văzut că pune că am doar drept de folosință asupra terenului de sub bloc,deși vechii proprietari apăreau că și coproprietari asupra terenului împreună cu vecinii... întrebarea mea e:am fost cumva păcălită de vechii proprietari sau e o eroare notarială?...se mai poate face ceva sa fiu trecută că și coproprietar pe pământ ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 12:52, 27 Octombrie 2025
Buna ziua! verificasti actele de proprietate de unde ati cumparat! Poate sa fie eroare notariala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare marire balcon -condominiu si ocupare trotuar bloc vechi UnOm2025 UnOm2025 Intrebare marire balcon -condominiu si ocupare trotuar bloc vechi . Buna ziua , detin un apartament intr-un bloc vechi din 1970 cu 16 apartamente ( parter plus ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință versus proprietate Într-un bloc cu 10 etaje ... Viopogy Viopogy Drept de folosință versus proprietate Într-un bloc cu 10 etaje și magazine la parter, apare următoarea situație: Apartamentele sunt proprietate , ... (vezi toată discuția)
Dilema intre teren in folosinta si teren in proprietate spynyx spynyx Am o problema la a carei solutionare as avea nevoie de ajutorul dvs: Am un apartament, proprietate personala, intr-un imobil-bloc care are si curte. ... (vezi toată discuția)