avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate Kat.Dum.

Activitate Kat.Dum.

Bună ziua!
Vă rog să mă ajutați dacă puteți. Tatăl meu a decedat din păcate acum recent și aș vrea să mă lămuresc cu niște întrebări legate de moștenire.
Tatăl meu împreună cu fratele lui a moștenit casa de la părinții lui. Tatăl meu a fost divorțat de la mama mea de mulți ani și sa recăsătorit acum 5 ani. Alți copii nu a avut decât pe mine și pe fratele meu. Aș dori să știu ce drepturi avem la moștenire în urma lui noi și bine înțeles nevasta lui din a doua căsnicie. Trebuie să rezolvăm niște acte în legătură cu moștenire sau ne va chema cineva la notar ? Mulțumesc daca puteți să mă ajutați !
Bună ziua!
Vreau să vă cer un pic de ajutor pentru că nu știu de la cine aș putea să mă interesez. Socrul meu lucrează la o școală ca Îngrijitor clădiri/Muncitor întreținere , în ianuarie și-a rupt piciorul și a fost operat apoi a primit concediu medical și acuma este acasă. Problema noastră este că până acuma a primit trei hârtii cu concediu medical din care două sunt trecute pe adeverința de la locul de muncă pentru medic dar al treilea fiind din data de 01.02.2023 până în data de 15.02.2023 nu este. Doamna directoare zice că nu poate să fie trecută doar după ce intră salariul din martie. Problema este că astfel nu pot lua alt concediu medical de la medicul ortoped în continuare numai când duc adeverința cu toate cele trei concedii trecute. Există așa ceva că nu poate trece zilele de concediu pe adeverință numai dacă trecem în luna cealantă?
Mulțumesc din suflet dacă cineva mă poate ajuta că nu prea știu ce să fac în momentul de față!
Nu este vorbă de o fabrică de alimente sau medicamente, și dacă ați citit atent am scris că ne-a obligat să purtăm măști din nou din cauza infectărilor covid!!! Pe mine m-a interesat dacă poate să ne oblige din nou să purtăm masca din cauza infectărilor având în vedere că nu mai este stare de urgență! După cum văd aici mulți încearcă să găsească greșeli și vinovați în loc să dea un răspuns dacă știu ceva clar!

mitabiciclista a scris:

Poate s-au îmbolnăvit consumatori produselor lor din cauza nerespectării regulilor de igiena elementară și acum sunt obligați sa le respecte sau se închide fabrica.Regulile de igiena trebuieau respectate întotdeauna nu doar în ultima vreme.Mai încercați odată dacă aveți argumente.

Bună ziua!
Lucrez la o fabrică unde iară vor să ne oblige să purtăm mască după cam trei săptămâni în care nu am fost obligați să le purtăm Întrebarea mea este că poate să ne oblige din nou fără să fie lege dat sau fără să semnăm ceva despre modificare? Pur și simplu ne-a pus un afiș unde scrie că ne obligă iar să purtăm măști și în mijloacele de transport și și în fabrică din cauza infectărilor.
Mulțumesc dacă cineva mă poate ajuta!