avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate CodyX

Activitate CodyX

Buna ziua,

Împreună cu soția am decis sa dam divorț pe cale amiabila la notar.

Am decis următorii termeni și as dori sa știu dacă există probleme in aplicarea lor

Custodie comuna, copii vor sta o săptămână ăla mine o săptămână la ea.
Fără pensie alimentara din moment ce amândoi avem timp egal cu copii
Voi prelua eu datoriile făcute în timpul căsniciei

Am citit că nu e tocmai întâlnit des acest mod de custodie, întrebarea mea fiind totuși dacă dam prin notar este posibilă această înțelegere având în vedere că amândoi suntem de acord cu ea?

Mulțumesc!
Răspuns la discuția Executare silita spontană??
Buna ziua,

Banii sustrași de pe conturi vor fi înapoiați pe timpul procesului?
Nu este viciu de procedura la procesul din 2023 daca nu am fost înștiințați de acesta?

Vă mulțumesc mult pentru răspuns!

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Contestatie la executare cu intoarcerea executarii in maximn 15 zile de la poprire. Datoriile nu se prescriu de la sine...

Soția tocmai a fost înștiințată azi la ora 15 că i s-a pus proprie pe conturi iar într-o oră au fost luați 8000 de lei de pe 2 dintre acestea.
Datoria este din 2014, iar în 2023 se pare că a fost un proces de care nu am fost înștiințați pe nici o cale.
Știi că după 3 ani datoriile se prescriu. Procesul e pe fostul nume al soției.

Este legală situația?
Buna,

Am primit un post pe cod COR 251203, la o firma privata. Am spus în cadrul recrutării că nu am licențiat în domeniu( nu am luat licența). Este legal sa muncesc pe acel cod COR?
Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie. Am platit acum 7 luni,Octombrie 2021, apa la intetinere la pausal(12 metri cubi pe luni), insumand ~1700 de lei.

Cand am trecut din nou pe la apartament am observar ca iar sunt 1400 de lei datorie, apa fiind trecuta din nou la pausal. Totusi dupa calculele mele dupa plata din Octombrie si dupa regularizarea aferenta(Nu s-au consimat mai mult de 3-4 metri cubi desi erau trectu 12) suma de plata ar fi trebuit sa fie negativa -1100 lei.
Administratorul blocului se pare ca a calculat totusi de la zero.

Imi puteti spune va rog daca e normal modul de calcul al administratorului? Multumesc!