avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Activitate MdRus

Activitate MdRus

Bună ziua, mulțumesc pentru reacție și sfaturi. Este complicat și am vrut să înțeleg mai bine toate opțiunile. Mersi mult pentru ajutor !

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

De ce ati vrea sa divorțați în România?
Costurile sunt la fel.
Daca soțul ar fi de acord cu divorțul s-ar putea analiza cazul.
Fiind rus este complicată situația.

București 2023

Cetatenie RO.
Bună ziua, întrebarea mea este despre divorț între cetățean român (care nu a avut niciodată locuință în RO) și cetățean rus cu reședință permanenta în Olanda. Putem divorța în România cu ajutor de reprezentant legal? Legea matrimoniala pe care am ales când ne-am căsătorit este Spaniola (în conformitate cu legea Europeană). Mulțumesc anticipat!
Buna ziua , avem aceeasi problema in Olanda. Olandezii au o lege conform carui prenumele rusesc in pasaport nu este complet si preiau si patronimicul. Avem nevoie de ajutor de un jurist.
Multumesc! Unde pot afla informatia aceasta, exista o lege? Merci
Buna ziua, am citit aici pe website ca în cazul certificatelor ruse şi ucrainiene nu se preia patronimicul (ex.nume…, prenume… , patronimicul…). Intrebarea mea este : care este forma corecta de traducere legalizata a certificatului de nastere de cetatean rus : Numele, Prenumele si Patronimicul ; sau Numele, Prenumele," fiul de" Prenumele tatalui. Pasaport rusesc are Prenumele si Patronimicul in versiunea chirilica /rusa. Merci mult anticipat.