avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Marin Despinoiu

Activitate Marin Despinoiu

Bună ziua , cred că nu m-ați înțeles bine , deci mama mea ne are pe amîndoi copiii ei adică sora si frate , însă sora mea are o fată și cînd mama noastră i-a vîndut casa cu uzufruct viager nepoatei era încă minoră astfel , sora mea o reprezenta pe minora în actele de vînzare cu uzufruct viager dar , contra valoare în bani mama nu a primit nici un leu însă contractul vînzare cumpărare cu uzufruct viager a mers înainte , tot mama noastră mai spun că , în acel act de vînzare uzufruct viager este trecută și sora mea mama minorei pe atunci cînd s-au întocmit actul de uzufruct viager , vrea să știu , după moartea mamei noastre care a vîndut casa nepoatei , sora mea mai are dreptul la casă dacă și ea a fost trecut atunci cînd fiica ei zis nepoata mea după sora era minora si acum este majoră avind 22 de ani fiind majoră ? Aștept răspunsul de la d vs , cu tot respectul Marin Despinoiu ! Si atenție în acel act uzufruct viager figurează trei nume . Pascale Elena Cătălina actuală proprietar de drept , sora mea Simiciuc Dorina mama proprietarului de drept si mama Despinoiu Victoria fosta proprietară ! Va mulțumesc frumos pentru răbdarea acordată !

Dapix a scris:

Proprietarul casei este doar verișoara dumneavoastră, dacă mama ei este trecută doar cu uzufruct.

Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , însă banii din vînzare cumpărare , părțile nu i-a dat nici un leu si nici cu clauză să aibă grijă de mama pînă la moartea sa , în schimb dacă nepoata fiind minoră mama spune că ar fi trecut o în actul de vînzare uzufruct si pe mama minorei.
Mă interesează dacă mama minorei pe atunci că acum are vîrsta de 22 de ani și este în drepturi depline ca proprietară , are vreun drept la casă ? Va mulțumesc cu respect si aștept răspunsul de la d vs !
Vînzare casa cu uzufruct viager mama către nepoata ei după fiică
Bună ziua , suntem doi copii la părinți , sora si frate , mama a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , vînzare cumpărare cu uzufruct viager , nepoata fiind minora astfel reprezentând o soră mea ca mama , acum nepoata a devenit adult are vîrsta de 22 ani și este cu drepturi depline că proprietară de drept , sora mea mama nepoatei mai are dreptul la bunul imobiliar fiind în viață încă si mama fostă proprietar ? Aștept răspunsul de la d vs . Cu mult respect Marin Despinoiu