~ final discuție ~
 Marin Despinoiu	                   

Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
	                    Marin Despinoiu	                   

Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)

Claudiudaminoiu	                   

Buna ziua. As dori sa știu dacă asupra unei case cumpărate de la AFI, fostul Icral, anul acesta și pe care după lege nu ai voie sa o vinzi timp de 10 ani ... (vezi toată discuția)
	                    Claudiudaminoiu	                   

Buna ziua. As dori sa știu dacă asupra unei case cumpărate de la AFI, fostul Icral, anul acesta și pe care după lege nu ai voie sa o vinzi timp de 10 ani ... (vezi toată discuția)

Ppopescuion	                   

Bună ziua,
Suntem 3 frați, iar parintii noștri vor sa ii lase casa unei nepoate.
Eu și fratele meu avem casele noastre iar sora este plecata de ... (vezi toată discuția)
	                    Ppopescuion	                   

Bună ziua,
Suntem 3 frați, iar parintii noștri vor sa ii lase casa unei nepoate.
Eu și fratele meu avem casele noastre iar sora este plecata de ... (vezi toată discuția)