avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate d807

Activitate d807

Răspuns la discuția act de proprietate
va multumesc pentru raspunsuri
buna ziua, am cumparat o casa in anul 2005, de la o femeie mai in varsta, casa este cumparata cu contract de vanzare- cumparare. acum , ca sa ii fac asigurare , imi cere de la asigurari actul de proprietate, ceva in care sa scrie ca eu sunt proprietar. ce trebuie sa fac, si ce alte acte trebuie sa mai detin in afara de contract sa pot face dovada ca eu sunt proprietarul. va multumesc
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
multumesc pentru raspuns, o sa merg sa vad ce rezolv
ce sanse am sa recuperez taxa auto de prima inmatriculare?vreau sa dau in judecata sa recuperez taxa.dar ar fi o probleme, nu mai am foaia de calcul a taxei, adica nici o copie si nici dupa chitanta de plata, ce trebuie sa faca?
Răspuns la discuția la cine ramane apartamentu?
Va multumesc tuturor pentu raspunsurile date
Răspuns la discuția la cine ramane apartamentu?
am uitat sa precizez ca cele 2 fiice sunt majore, si ca fosta sotie sa recasatorit, dar el nustie daca ea este recasatorita cu acte sau locuieste numai asa, in concubinaj.
Răspuns la discuția la cine ramane apartamentu?
din ce am inteles eu apartamentul l-au cumparat impreuna, dupa casatorie, dar a fost trecut pe numele ei (sotiei),si ea este in carte funciara, si proprietara, doar ca a zis ca dupa divort , i s-a dat apartamentul sotului, cu , conditia sa tina copii.asta este ce stiu eu.si acum vroia sa afle daca il poate vinde el. (sotul), sau daca poate sa il ia sotia daca vine sa ceara parte.
problema este in felul urmator:sot , sotie, si 2 fiice.cei doi divorteaza, si apartamentul ramane la sot , ca are in grija cele 2 fiice, sotiia fiind dependenta de alcool.sentinta judecatoreasca de atunci a fost sa ramana apartamentul sotului , putand fi contestata in instanta in maxim 15 ani, mai sunt 4 ani pana expira cei 15 , si as vrea sa stiu daca apartamentul se poate vinde de catre sot, dar proprietar era pe acte sotia, nu sotul.era trecut pe numele ei, si inca este .ce e de facut?sau mai poate face ceva sotia sa il ia?
Răspuns la discuția problema cu asigurare auto
si nu ma dau in judecata sa isi recupereze ei platile,facute pe reparatie?
buna ziua
in luna octombrie a anului trecut am avut un mic accident ,cel din fata mea a pus frana brusc vazand un pieton pe partea calalta a drumului , nu intentiona sa treaca pietonul, si nici nu era trecere de pietoni in zona.l-am lovit un pic.Apoi am mers la politie si fiindca aveam nr expirate cu 3 zile mi sa luat permisul pe 90 de zile, in fine cu permisul sa rezolvat dupa 3 luni si am platit amenda administrativa.Saptamana trecuta ma suna cineva de la asigurari unde aveam asigurarea la masina ,masina fiind cu numere rosii ,am avut asigurare pe 6 luni.din cate stiu nu au voie sa faca pe 6 luni decat pe o luna.Ma sunat sa imi zica ca trebuie sa platesc reparatia celui pe care l-am lovit, ca daca nu ma dau in judecat, o factura de 350 de lei .ce trebuie sa fac? e mai bine sa platesc ?
Va rog sa ma sfatuiti.