avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate herculeroco

Activitate herculeroco

Răspuns la discuția Depunere plangere
Este vorba despre o decizie prin care Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins o contestatia pe care am formulat-o in legatura cu atribuirea unui contract de achizitie publica.
Buna ziua, plangerea impotriva unei decizii a CNSC se depune direct la Curtea de Apel sau trebuie transmisa mai intai la CNSC?
Multumesc.
Buna ziua. As vrea sa imi cumpar un autoturism, second hand, pe cabinet, de la un dealer autorizat. Nu sunt platitor de TVA.
Stiti cumva daca pretul ar fi deductibil? Ce alte cheltuieli ulterioare ar fi deductibile?
Multumesc.
Multumesc pentru clarificari!
Buna ziua.
Am castigat pe fond la Tribunalul Bucuresti un proces, pe vechiul cod de procedura civila. Hotararea poate fi atacata cu recurs.
Dupa pronuntare cealalta parte a formulat cerere de stramutare motivata de faptul ca Tribunalul a i-a respins mai multe exceptii si mi-a dat castig de cauza...
Prin cererea de stramutare este criticat Tribunalul Bucuresti si se solicita stramutarea la un alt tribunal.
Intrebarea mea este: este admisibila o astfel de cerere formulata dupa ce Tribunalul s-a pronuntat?
Buna ziua.
Un contract de garantie mobiliara incheiat inainte de deschiderea procedurii de insolventa, dar inscris in Arhiva Electronica dupa data deschiderii procedurii de insolventa poate constitui temei pentru a solicita inscrierea pe tabelul creditorilor cu o creanta garantata?
Multumesc.

Buna seara.
Am primit o notificare de denuntare a unui contract din partea unui administrator judiciar. Am inteles ca pot sa formulez o actiune in despagubiri.
In ce termen pot sa depun o astfel de actiune?

Multumesc!
Buna ziua.
Intre societatea mea si o alta firma s-a incheiat un contract de vanzare cumpare a unor bunuri cu plata in rate. Dupa semnarea contractului am livrat toate bunurile. In contract se precizeaza ca la predare bunurile devin proprietatea cumparatorului.
Am primit cateva rate la termenele stabilite, dar apoi cumparatorul a intrat in insolventa.
Am primit din partea administratorului judiciar o notificare prin care mi s-a comunicat ca a denuntat contractul nostru.
Ce inseamna aceasta denuntare?
Acum debitoarea insista sa imi restituie bunurile.
Eu as vrea sa imi recuperez macar bunurile dar pot face acest lucru?
Ce se intampla cu ratele pe care le-am incasat deja?
Trebuie sa restitui banii?
Multumesc.
Buna ziua, am o hotarare aga avand ca obiect schimbarea sediului social al unui srl, revocarea unui administrator, schimbarea datelor altui administrator si numirea ca administrator a altor doua persoane. Problema este ca pentru unul dintre ei inca nu am declaratia de administrator si nici nu estimez ca o voi obtine curand.
Intrebarea este: pot inregistra la registrul comertului mentiunea referitoare la schimbarea sediului social, eventual si celelalte puncte din hotararea aga, mai putin numirea administratorului a carui declaratie imi lipseste?
Multumesc.
Buna ziua, sunt creditor al unei societati aflate in insolventa. Sunt inscris pe tabelul definitiv cu o anumita suma. Am si eu o anumita suma de platit societatii care este in insolventa. Pot solicita compensatia legala? Ce fel de cerere ar trebui sa fac si catre cine o adresez? Catre judecatorul sindic?
Precizez ca socieatatea aflata in insolventa nu doreste sa incheiem o compensatie legala. Multumesc.