Are voie diriginta sa oblige baiatul meu de 13 ani sa se tunda?
Ii vorbeste prost fata de colegii de clasa, i-a spus ca are familie impertinenta (desi nu i s-a adresat nimeni in niciun fel dansei), ii ia frizura la misto, si il ameninta ca ii scade nota la purtare daca nu se tunde, si nu-l lasa sa intre in scoala. Am dovezi cum mi-a scris mie pe whatsapp ca nu il primeste in scoala daca nu se tunde, ca el trebuie sa respecte regulile. Mentionez faptul ca are parul putin peste urechi. Multumesc pentru eventualul raspuns!
Am un baiat care a inceput clasa a 6-a. Noi locuim intr-o comuna din jud Timis si cei de la scoala nu sunt suficient de informati despre bursele scolare, iar noi nu ne descurcam foarte bine la acest capitol. Sunt necasatorita, imi cresc singura baiatul, eu si tatal lui am trait in concubinaj si nu isi da interesul foarte tare in educatia si necesitatile lui, nu am nici un venit si ma descurc foarte greu, locuim impreuna cu parintii mei (pensionari) doar eu si baiatul si vrem sa stim ce acte ne trebuie sa punem in dosarul pentru bursa monoparentala. Mentionez faptul ca baiatul meu ia bursa de merit. Si mai am o intrebare: se acorda ceva indemnizatii pentru situatia noastra? Daca da, va rog mult sa ne informati exact ce putem face in aceasta situatie, deoarece ne e foarte greu sa ne descurcam. M-as angaja dar nu are cine sta cu parintii mei care sunt batrani si bolnavi si au nevoie de mine 24/24. Deci va rog sa nu ma judecati gresit! Multumesc
Buna ziua! Am un contract de colaborator pentru spectacole pe litoral inscris de 2 ani la ANAF. Contractul nu a fost folosit niciodata, si astazi am primit mesaj de la ANAF ca am poprire pe cont in valoare de 3700 ron. Vreau sa imi spuneti, va rog, daca este normal sa mi se puna poprire pe cont avand in vedere ca eu nu am beneficiat de nici o suma de bani pe baza contractului, si ce am de facut!? Sa platesc fara sa stiu de ce ca sa nu am probleme pe mai departe? Multumesc frumos!
La scoala baiatului meu exista niste copii de cls a VII-a si a VIII-a care agreseaza fizic ceilalti copii din clasele mai mici. Noi traind in zona rurala in Judetul Timis, siguranta nu e la mama ei asa cum ar trebui in aceasta institutie. Baiatul meu este in cls a V-a si mai mereu agresat de acestia verbal si fizic, si am incercat sa discutam cu conducerea scolii dar nu ni se da dreptate niciodata, se ascund aceste fapte si ni se inchide gura. Incercand sa il protejam, am cumparat un ceas cu gps si cartela, in cazul in care se intampla ceva sa ne poata contacta copilul. Astazi a avut loc iar o disputa si am putut auzi ce se intampla in jurul copilului nostru. Am contactat iar conducerea scolii si tot ceea ce ni s-a spus au fost amenintari si observatii din cauza acelui ceas. Vreau sa stiu daca este ilegal ca propriul meu copil sa fie supravegheat de catre mine ca parinte prin acest ceas sau nu, pentru ca mi s-a spus ca voi fii sanctionata daca va continua sa il mai poarte in scoala. Multumesc!