avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate eeeee

Activitate eeeee

Răspuns la discuția admitere sng 2010
Anul acesta a fost pe 6 septembrie.
Nici eu nu cred ca intra in discutie noile coduri.
Fetelor, din ce judete sunteti?
Eu sunt din Constanta. Poate vom fi colege.:D
Răspuns la discuția admitere sng 2010
In cazul in care nu accepti un post in alt judet, esti obligata sa platesti scolarizarea.
Acest lucru se poate intampla doar in cazul in care in momentul optiunii pentru post, sa nu mai fie unul disponibil in judetul tau.
Si eu incerc inca sa ma conving de faptul ca este o optiune buna si SNG-UL, dar inca mai reflectez asupra ideii (asta dupa trei incercari esuate la INM).
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Asa este, salariul unui grefier debutant, care este foarte mic. Cei care vor intra, vor avea nevoie de sprijinul material al celor de acasa, ma refer aici mai ales la chirie, pentru ca nu se asigura cazare la camin.
Stiti cumva daca se deconteaza chiria celor repartizati in alt judet?
Am citit undeva, cum ca intr- adevar s-ar deconta si grefierilor nu numai magistratilor.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Buna seara!
Imi puteti spune cat aveti bursa in cele sase luni?
Daca aveti timp sa mai dati si alte amanunte privitor la desfasurarea cursurilor, se merita sa incercam si la SNG...si tot ce tine de aceasta scoala din interior.
Multumesc!
Discuție remuneratie
Buna seara!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul aspect. Stiu ca in calitate de functionar public nu mai poti beneficia de venituri din alte activitati. Ceea ce vreau sa va intreb este cum pot incasa remuneratia pentru munca depusa la un proiect cu finantare europeana....sub ce forma ...contract de colaborare sau conventie?
Multumesc!
Răspuns la discuția Banca din gradina blocului
Buna ziua!
Nici nu pot exprima in cuvinte cat va inteleg situatia!:( In cazul meu este si mai grav. Sunt 3 familii care se aduna, pregatesc gratare, sparg seminte, barfesc ....si sunt acompaniati de un acordeon ,pentru ca unul dintre ei este lautar.:) Uneori mai incing si cate o hora, iar femeile scot niste chiote... de ai impresia ca in fiecare zi se marita cate o fata mare. Replica este urmatoarea "avem o singura viata si vrem sa ne distram". Cu politia nu veti face nimic. Eu am incercat...e de prisos....iar in instanta...doar nervi si bani cheltuiti.Eu m-am resemnat...dupa cativa ani. Ii las pe ei sa traiasca asa cum vor si sa creada ca au castigat....spun asta , pentru ca doua familii si-au pus apartamentele in vanzare, una dintre ele fiind eu. Nervi tari va doresc.....sau resemnare.#-o
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Rares te felicit pentru rezultatele obtinute in cei doi ani. Am fost in aceeasi sala la examen. Eu nu am obtinut chiar deloc un rezultat satisfacator, dar discutiile de aici m-au motivat sa mai incerc o singura data .
Spor la invatat tuturor!
Răspuns la discuția impozit
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția vanzare apartament
Vai , nu-mi vine sa cred cat poate sa coste o tranzactie imobiliara : in concluzie , eu voi achita in jur de 700 Euro impozitul pe tranzactie + valoarea antecontractului incheiat de mine cu cel de la care voi cumpara eu + valoarea contractului de vanzare- cumparare cand eu voi achizitiona noul apartament .
Va rog sa-mi spuneti daca mai stiti de vreo alta taxa .
Multumesc!
Pentru un apartament din 1986 , la vanzare, se ia acest impozit?