avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate marius cioca

Activitate marius cioca

Răspuns la discuția geoana sau basescu?
Deocamdata, este ultima interventie pe forum. Am sa stau putin sa- mi revin. Mie chiar mi- e frica de ce va urma. Adio tara europeana.
Răspuns la discuția Frauda electorala in Romania
Nu are rost sa ne pierdem luciditatea. Fraudele au fost de toate felurile, dar nu cred ca putem sa includem asa ceva in fenomen. Oricum nu vor putea fi dovedite, deci asta este. Am mai spus si revin: frauda principala a foast frauda morala. Nici un popor nu poate rezista unei manipulari atat de agresive. Iar vina principala o poarta totusi Mircea Geoana cu prostia finala pe care a facut- o si care l- a adus exact la limita la care sa se poata frauda si concret.
A dvs. Prezentati un viitor cam indepartat. Iar daca nu iese dupa cum arata sondajele chiar si prima fraza este de contestat.
Răspuns la discuția geoana sau basescu?
Basescu 50.03, Geoana 49.97. Ce- i de facut ca astia serbeaza in loc sa fie vigilenti.
Da, sa asteptam. Procentul dat de PDL este exact procentul recuperabil prin fraude. Cred ca nu este manipulare ci ei cunosc exact nr de voturi fraudate( doar a fost bine organizat). Imi pare rau, dar nu stiu com poate fi rezolvata situatia prin contestarea alegerilor. Adica 50.03 la 49.97 in favoarea lui Basescu.
Cred ca putin de tot ne jigniti. Nu- i nimic. Sper sa ne revenim dupa vot oricum.
Răspuns la discuția Ati fost sau nu la vot ?
Majoritatea celor care sunt pe forum n- au nicio sansa sa candideze pt ceva. Mi s- au parut a avea prea mult bun simt.
Răspuns la discuția Cu cine votati ?
Da, dar ma tem ca agresivitatea extrema nu merita riscul pe care si l- a asumat Geoana de a- si tine cainii legati. De aia ai Dobermani in curte ca sa nu- i tii legati cand navalesc talharii in curte. Daca totusi castiga, atunci cinste lui.
Răspuns la discuția Frauda electorala in Romania
Fraudele concrete de care voribiti sunt nimic fata marea frauda electorala care a avut loc pana acum prin manipularea extrema care s- a desfasurat pe parcursul a multor luni de zile.