avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Activitate conta2

Activitate conta2

Răspuns la discuția Zile libere pt Handicap
Buna ziua! Imi puteti spune va rog articolul sau legea unde este acordat dreptul la aceste 3 zile in plus? Multumesc.
Persoana Juridica am achizitionat un imobil printr-un credit bancar, iar una dintre conditiile bancii a fost declararea lui ca punct de lucru la RegCom.
Acolo nu se desfasoara nicio activitate econimica si este 100% nerezidential.
Pot face declaratia la Recom ca punct de lucru, dar fara activitate econimica?
Daca nu, ar fi mai bine sa pun CAEN-ul principal sau activitati de birou/ceva similar?
Multumesc
Am solicitat un certificat constatator prin noua platforma InfoCert, am achitat taxa iar stausul apare ”Finalizata” . De unde pot descarca constatatorul?
Este prima data cand folosesc noua lor platforma de cand au schimbat-o in vara.
Răspuns la discuția ANULARE CIM
Nu.
Răspuns la discuția ANULARE CIM
aceasta nu ar implica ca Angajatorul este obligat sa il compenseze ptr cele 2 zile in care a avut CIM activ?
Discuție ANULARE CIM
ANULARE CIM

Daca am inregistrat in Revisal un CIM cu prima zi 01 septembrie, dar angajatul nu a venit la munca in primele 2 zile si apoi a anuntat ca din motive medicale nu mai poate lucra, pot anula contractul in REVISAL? El practic nu a prestat deloc munca in favoarea societatii.
Codul Muncii prevede că învoirile/absentarea de la locul de muncă pentru motive neprevăzute care fac
indispensabilă prezenţa imediată a salariatului, se pot face în condiţiile informării prealabile a angajatorului şi cu recuperarea perioadei absentate până la acoperirea integrală a duratei normale a programului de lucru a salariatului. Absentarea de la locul de muncă nu poate avea o durată mai mare de 10 zile lucrătoare într-un an calendaristic. Angajatorul şi salariatul stabilesc de comun acord modalitatea de recuperare a perioadei de absenţă, în limita numărului de zile de care a beneficiat.

Deci, având în vedere că zilele învoite se recuperează, angajatorul nu ar trebui să rețină din salariu sau din nr. de tichete.
Dacă timpul nu a fost recuperat, atunci este o situație diferită, pentru care angajatorul are dreptul reținerii din beneficiile oferite salariatului și pentru care v-ar putea face cercetare disciplinară.
Salut!
În cazul achiziționării pe Persoană Juridică a unui imobil în care nu se desfășoară nicio activitate economică, este necesară declararea acestuia ca punct de lucru la Registrul Comerțului? În ce situație (declarat/nedeclarat) se pot deduce din cheltuieli?