avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare punct de lucru fara activitate economica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare punct de lucru fara activitate economica

Persoana Juridica am achizitionat un imobil printr-un credit bancar, iar una dintre conditiile bancii a fost declararea lui ca punct de lucru la RegCom.
Acolo nu se desfasoara nicio activitate econimica si este 100% nerezidential.
Pot face declaratia la Recom ca punct de lucru, dar fara activitate econimica?
Daca nu, ar fi mai bine sa pun CAEN-ul principal sau activitati de birou/ceva similar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:43, 8 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți înregistra punctul de lucru și dacă nu aveți activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit sediu pfa ContSters81656 ContSters81656 Sunt PFA iar sediu social este adresa personala, intr-un apartament.Lucraile pe pe care le fac sunt strict pe laptopul meu si se imprima pe imprimanta ... (vezi toată discuția)
Declarare activitati DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor celor care au bunavointa sau curiozitatea de a-mi citi topicul, Ceea ce doresc sa intreb este urmatorul lucru: cand pe obiectul de ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)