avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ANULARE CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ANULARE CIM

ANULARE CIM

Daca am inregistrat in Revisal un CIM cu prima zi 01 septembrie, dar angajatul nu a venit la munca in primele 2 zile si apoi a anuntat ca din motive medicale nu mai poate lucra, pot anula contractul in REVISAL? El practic nu a prestat deloc munca in favoarea societatii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 30 Septembrie 2024
Nu se poate anula , ci inceta in baza art.31 alin.3 C.mun.
aceasta nu ar implica ca Angajatorul este obligat sa il compenseze ptr cele 2 zile in care a avut CIM activ?
pai a lucrat sau nu?
Nu.
Atunci il pontati absent nemotivat daca nu a venit la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa perioada de proba loredanaelena loredanaelena buna ziua am un salaiat care a fost inregistrat in revisal cu o zi inaintea inceperii serviciului dar acesta nu s-a mai prezentat la serviciu.cum pot sa-i ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am un contract de munca part-time care a fost inchis ... ionela11 ionela11 Bună seara, Am un contract de munca part-time care a fost inchis in luna noiembrie și persoana nu a venit deloc 5 zile cât a avut CIM....și i am ... (vezi toată discuția)
Incadrare incetare cim prin neprezentare Grisina Grisina Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum: am incheiat un CIM cu o persoana, cu o zi inaintea inceperii activitatii l-am transmis in ... (vezi toată discuția)