Soferii fac curse in UE - pot adauga la contractele noi la punctul E "locul de munca" - salariatul isi va desfasura activitatea in UE si inafara comunitatii, pe perioada nedeterminata, drepturile salariale vor fi platite in RON si.......tot ce ar trebui sa contina actul aditional sau mai bine fac acte aditionale?
Buna dimineata! In urma controalelor ITM am ca masuri dispuse: <angajatorul face dovada indeplinirii de a informa salariatul cu privire la art.11^3 alin(1) si alin (2) din legea 16/2017, inclusiv linkul catre sit-ul oficial national unic creat de statul membru gazda in conformitate cu art.5 alin(2) din Directiva 2014/67/UE.....>, <angajatorul va atasa la dosarul personalpenntru salariati delegati in strainatate, actele aditionale si celelalte acte aditionale si celelalte acte aditionale referitoare la delegarea pe perioade succesive de 60 zile in conformitate cu art.44(1), art(18) alin.1 lit.a din Legea 53/2003>. Ce fel de acte aditional ar trebui sa fac? Nu as putea sa adaug in contractul de munca sa nu mai fie problema la control, aceste detalii?
Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model contract sofer TIR - curse intracomunitare si inafara comunitatii (TURCIA..) Am avut un control ITM si mi-au spus ca trebuie modificat contractul sau acte aditionale. La masura dispusa: Angajatorul va atasa la dosarul personal..actele aditionale si celelalte acte referitoare la delegarea pe perioade succesive de cate 60 zile in conformitate cu art.44 alin.1 si art.18 alin.1 lit.a din Legea nr.53/2003.. Cum ar trebui sa arate contractul?
Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare contract, am actualizat datele și am pus data când am trecut în reges. Trebuie sa completez și act adițional, trebuie sa fac act adițional la actualizarea datelor? Aveți un model?
Bună dimineața! Ma puteți lamuri în următoarea situatie: În Noul reges voi trece nivelul de studii necesar pentru post sau cel al angajatului? Data modificării va fi cea a întrării în Noul reges sau cea a angajarii?
Am văzut ca in noul Reges Online trebuie trecut dacă e loc munca mobil sau fix. Normal ca e mobil din moment ce e șofer TIR, dacă în reges trec mobil ar trebui și pe contract prevazut . La un eventual control ITM sa nu se lege de chestia asta