avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate DENYYY

Activitate DENYYY

a spus ca medicul care a eliberat primele concedii a iesit in pensie, deci trebuia in continuare
nu , medic de familie. Este insarcinata si si-a schimbat medicul de familie, asa reiese
Buna ziua! Am o angajata care este in concediu medical cod 08, pana la 31.03.2025 si acum a adus un concediu INITIAL cod 08 eliberat de alt medic, tot cod 08, valabil de la 01.04.2024 - 30.04.2025
Nu trebuia concediul sa fie in continuare, cum il calculez ?
Buna dimineata! O persoana iese din somaj pe data de 09.05.2025, as vrea sa o angajez din nou la societate. E corect sa-i fac un contract azi cu incepere activitate 01.05.2025 sau trebuie dupa 9 mai 2025 ( sa nu mai faca medicina muncii)? Aavut 6 luni somaj
O persoana care a fost in concediu fara plata din octombrie 2024 pana astazi, daca este incetata cu articolul de somaj "concediere individula" poate beneficia de somaj?
Buna ziua! Impozitul de 0.5% aplicat la cifra de afaceri pentru cei care desfasoara activitati din vanzarea produselor petroliere se declara in D100 la pozitia 116 si se achita in contul unic al Trezoreriei unde apartine societatea?
Angajatul a vrut sa plece in somaj pentru ca firma cam scartaie, acum pentru a reactiva aplicatia SUMAL trebuie cineva cu functia administrator. Am facut act aditional si am modificat functia persoanei venite din CIC
Buna ziua! Daca am incetat un angajat care avea functia administrator cu articolul de somaj 65 alin.1 si acum as vrea sa fac act aditional la un salariat care a revenit din CIC - modificare functie administrator este legal?
Buna ziua! Ce cod COR pot folosi pentru o angajare post - jurist consult?
Multumesc! Am verificat, nu se poate transmite in Revisal. Ar trebui incetat si facut unul nou dar ea e insarcinata si nu am voie sa incetez contractul