avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Activitate DENYYY

Activitate DENYYY

Am văzut ca in noul Reges Online trebuie trecut dacă e loc munca mobil sau fix. Normal ca e mobil din moment ce e șofer TIR, dacă în reges trec mobil ar trebui și pe contract prevazut . La un eventual control ITM sa nu se lege de chestia asta
Buna ziua! La soferi TIR este obligatorie sclauza de mobilitate?
Bună ziua! Am un control de la ITM și majoritatea sunt soferi TIR. Concediile de odihna le acorda când termina cursa, au în fiecare luna. Cum ar trebui sa arate programarea concediilor de odihna având în vedere ca nu știu cursele la începutul anului?
ma intereseaza doar taxele daca se platesc la 2 ore..... norma pot sa o pun sa nu se suprapuna
ce ar trebui sa adaug la contractul de munca? Imi puteti da si o baza legala, va rog?
Bună ziua! Am o persoana care e angajata in Austria și vrea angajat la noi ca manager de transport cu 2 0re și salar tot 2ore. La noi dacă nu cumulează 8 ore plateste contributii pentru norma întreaga. E valabila angajarea din Austria și la noi, și poate fi angajat cu norma parțială?
Dacă copilul împlinește 2 ani pe data de 20.09.2025, tatăl are dreptul la 2 luni, actele se depun cu 30 zile înainte pentru ca tatal sa beneficieze de indemnizatie, pot transmite suspendarea in reges astăzi 16.06( suspendat va fi 19.07-19.09)
Buna ziua! Dacă un copil împlinește varsta de 2 ani pe 24.07.2025 - luna tatălui va fi una sau doua? Copiii născuți după 19.09.2023- tatal va beneficia de 2 luni CCC
Buna ziua! Pot angaja un elev 17 ani ca muncitor necalificat, salar 2700, 4 ore/zi
multumesc!