Buna ziua. Am doua apartamente pe numele de fată. Daca mă căsătoresc ce pot face că soțul supraviețuitor sa nu aibă drept? Pot cere înainte de căsătorie sa avem bunuri proprii în căsătorie?
Buna ziua
Bunicii mei împreună cu străbunicii mei sunt înmormântați in aceleași loc la tara.
Bunica are 1 an de când a decedat ,restul au peste 20 de ani de când sunt înmormântați
Pe viitor as dori și eu 2,3 locuri de veci
Va trebui sa discut cu preotul pentru a plăti ceva sa pot beneficia sau moștenesc locurile de veci după bunici?
Buna ziua. Asistentul personal in prezenta copilului cu dizabilitate are gratuitate la microbuz,autocar? Fetița va trebui dusa la o școală specială și va trebui sa facem naveta
Buna ziua. Sunt asistent personal al fetiței mele. Anul acesta numai doresc voucher de vacanta. As putea cere doar concediu de odihna cât și acordarea indemnizației de insotitor pentru copil cu handicap?
Buna ziua
Am văzut că anul acesta la vouchere de vacanta statul oferă 800 lei și trebuie pus din buzunar 800 lei și trebuie făcută o declarație ca suntem de acord cu aceasta
Daca nu sunt de acord sa mi se dea pe card voucher anul acesta ,ce pot pati? Angajatorul mă poate obliga sa declar că nu sunt de acord sa primesc voucher de vacanta anul acesta?
Buna seara. Am schimbat apometru și am pus in cutie apometru vechi cu sigiliul vechi. Odată ce am schimbat apometru va trebui pus alt sigiliu sau îl pot pune pe cel vechi?
Bună seara
Sora mea este recasatorita și are un baiat din prima căsătorie. Soțul ei a făcut un împrumut pentru a l ajuta pe baiatul ei și în caz de decesul acestuia ,sora mea va trebui sa plătească ratele la banca (ea nu a fost chemata șa semneze ceva sau sa fie în persoana la.banca) sau vin la plata din partea decedatului(frate,nepot)?
Bună ziua. Sunt tatăl a unui fetite cu gandicap grav ,sunt asistent personal divortat
Mama copilului lucrează și deține certificatul de naștere
Ea poate face deducere personala fara declarația mea? Eu știu când ambii sunt salariați și unul vrea deducere,se cere de la celalalt declarație. Cu ce o ajuta certificatul de naștere?
Bună dimineața. Am o locuinta scutita de impozit ,ulterior am luat o alta locuinta și as dori sa știu dacă pot face și la locuinta cumpărată scutire de impozit sau va trebui doar la una din locuințe?