avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Flori97

Activitate Flori97

Bună ziua. Angajatorul ne-a anunțat pe 10.04.2025 ca va închide punctul de lucru pe 15.04.2025, sunt angajata la el de pe 02.12.2024 ,cum trebuie sa procedez pentru a-mi plati zilele de concediu pe perioada lucrata pentru ca nu am beneficiat de nici o zi de concediu. Dansul nu va dori sa facă plata pe concediu, doresc un sfat legat prin care îmi pot lua bănuții de pe concediu și cum trebuie sa procedez,sa îmi dau eu demisia sau sa imi inceteze dansul contractul de munca?Mulțumesc
Bună ziua,am muncit undeva aproape o luna,între timp am demisionat, am cam o luna de la demisia,azi ar trebui sa încasez salariu de la fostul loc de munca,între timp mi a venit o proprie pe contul de salariu de 3300 de lei,eu având de încasând 1780 de lei și 480 de lei bonuri de masa, nemucind în prezent mi se va pune proprire pe toată suma ? Mulțumesc
Unde sa vad asa ceva? Nu ne au arătat/dat nimic, doar mi a venit cardul de bonuri pe numele meu

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa vedeti prederile interne cu privire la acordarea bonurilor de masa .

Bună ziua,o întrebare și dacă ma poate ajuta,am muncit la o firma 3 ani jumate, de pe 1 august ne a preluat altcineva semnând cu ei,mi am dat demisia pe 21.10.2024 ,la începutul lunii noiembrie ne au zis ca vom primi bonuri de masa în valoare de 600 de lei pe luna octombrie , demisionand, mai am vreun drept legal pentru a primi bonurile pana în data de 21.10.2024?
Am înțeles asta dar angajatorul mi a transmis ca de luna viitoare ( adică noiembrie) se vor aplica iar eu pe 21 luna aceaata(octombrie)mi am dat demisia. Sa ma astept sa numai primesc nici un ban pe 30 octombrie când ar trebui sa iau lichidarea?
De la firma unde lucrez mi s a transmis ca propriile mi se vor aplica de luna viitoare, asta însemnând ce? Cine hotărăște acest aspect?
Pot face ceva sa nu mi oprească acele propriri la lichidare?

Cornel Vasile a scris:

Da, au dreptul sa va retina acele popriri.

Bună ziua,mi-am dat demisia astăzi 21.10.2024,am 3 propriri ce au venit în luna aceasta (a 10) la firma ,spunandu mi ca urmează sa mi se aplice de luna viitoare adică noiembrie, asa mi-au transmis de la firma, eu mai am de încasat bani de la ei de pe 15 pana pe 21 și sa mi plătească 2 zile de concediu,bani care îmi vor fi dați la lichidare pe 30 a lunii,credeți ca au dreptul sa mi oprească banii pe propriri de luna aceasta și sa numai primesc nici un ban la sfârșitul lunii? Cum trebuie sa procedez sa îmi încasez restul salariului? Mulțumesc antipatic. Am mare nevoie de ajutor