avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,o întrebare și dacă ma poate ajuta,am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,o întrebare și dacă ma poate ajuta,am muncit la ...

Bună ziua,o întrebare și dacă ma poate ajuta,am muncit la o firma 3 ani jumate, de pe 1 august ne a preluat altcineva semnând cu ei,mi am dat demisia pe 21.10.2024 ,la începutul lunii noiembrie ne au zis ca vom primi bonuri de masa în valoare de 600 de lei pe luna octombrie , demisionand, mai am vreun drept legal pentru a primi bonurile pana în data de 21.10.2024?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 26 Octombrie 2024
Trebuie sa vedeti prederile interne cu privire la acordarea bonurilor de masa .
Unde sa vad asa ceva? Nu ne au arătat/dat nimic, doar mi a venit cardul de bonuri pe numele meu

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa vedeti prederile interne cu privire la acordarea bonurilor de masa .

In Regulamentul Intern sau intr-o decizie/procedura operationala privind modul de acordare a bonurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ... Dianadia12 Dianadia12 Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa? (vezi toată discuția)
Bonuri de masa sorinmicu77 sorinmicu77 buna ziua. daca am lucrat la o societate si in fiecare luna primeam bonuri de masa ,este normal ca in ultima luna cind am plecat de la ei desi am muncit toata ... (vezi toată discuția)