avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am muncit undeva aproape o luna, între ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am muncit undeva aproape o luna, între timp am demisionat, ...

Bună ziua,am muncit undeva aproape o luna,între timp am demisionat, am cam o luna de la demisia,azi ar trebui sa încasez salariu de la fostul loc de munca,între timp mi a venit o proprie pe contul de salariu de 3300 de lei,eu având de încasând 1780 de lei și 480 de lei bonuri de masa, nemucind în prezent mi se va pune proprire pe toată suma ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 16 Decembrie 2024
Nu va poate opri mai mult de 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am o problema cu fostul meu loc de munca! am fost angajat ... Tamash Tamash Bună, Am o problema cu fostul meu loc de munca! Am fost angajat într-o companie multinațională și am demisionat în urma cu 6 luni. Primesc în ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa nu banii pentru concediu nu andreicatalin01 andreicatalin01 Buna ziua. Recent (04.05.2017) am ''demisionat'' de la ultimul loc de munca la care lucram din decembrie 2016; spun ''demisionat'' deoarece din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Sharly Sharly Buna ziua! As avea nevoie de ajutor pentru situtia urmoatoare. La interviu i-am comunicat angajatorului ca asteptarile mele salariale sunt intre 2000 - 2500 ... (vezi toată discuția)