avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate Curecheriu Nicoleta

Activitate Curecheriu Nicoleta

Buna ziua, am deschis un SRL cu prestari servicii imfrumusetare si tratamente, dar intre timp am primit o oferta de munca cu contract, Daca srl nu este activ pot sa lucrez ca angajat cu carte de munca?
Am practica peste 20 ani la manichiura si pedichiura, mama mea are 53 ani de meserie in domeniu, as putea da examen pentru pedichiura, la manichiura am. calificare
Am un srl pentru servicii de imfrusetare si igiena, calificare tehnician protezist unghii, pot face pedichiura daca nu am calificare?
Buna ziua, mi am deschis un SRL cu activitate de igiena si imfrumusetare. Eu am calificare de tehnichian protezist unghii, am voie sa fac pedichiura fara calificare?
Buna ziua, sotul meu are un SRL cu activitate pe alimentatie publica, pot sa adaug si pentru mine activitate pentru manichiura si pedichiura?
Buna ziua, am nevoie sa mi spunet exact suma care trebuie sa o platesc lunar pensia alimentara pentru un minor in conditiile in care eu nu am nici un venit.
Buna seara, am primit executare silita pentru suma de 1746 lei reprezentand pensia alimentara a fiului meu din 2020 dar eu am platit acesti bani si am trimis email executorului cu toate dovezile. Intrebarea este am facut bine, trebuie sa mai fac si altceva?
Am primit executare silita pentru suma de 1747.29 lei din 2020, reprezentant pensia alimentara, dar mentionez ca suma a fost platita si am dovezi, fapt pentru care am trimis doezelen pe adresa de email si executorului. Ce trebuie sa mai fac?
Buna ziua, daca am datorii la intretinere, pot sa folosesc imobilul ca sediu social pentru srl?