Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua. Ma intereseaza daca un apartament aflat la parterul unui bloc se poate transforma in spatiu comercial si daca da ce anume trebuie facut?
vezi daca ai un act de la primarie in care se schimba destinatia. daca nu mergi si vezi tot la primarie daca a fost emis un astfel de act. daca a fost nu mai ai treba.
nu inteleg de ce iti cere la camera de comert asa ceva pentru ca dai si o declaratie pe propia raspundere acolo
pe vecini tot nu ai reusit sa-i convingi?
vre-o metoda de convigere daca gasesti sa imi zici si mie. sunt si eu disperata.
ai auzit de cineva care sa dea un vecin in judecata si sa castige? (se pare ca mie doar solutia asta mi-a mai ramas)
Cred ca nu am fost suficient de explicit.
Daca aveti avocat se va ocupa el.Doar de aceea il platiti.
Vedeti ca pe diferite sectiuni din avocatnet aveti lamuriri date pe acest aspect.Cautati.
Solutii exista.
avocat Claudiu Lascoschi
Pai e logic sa fie asa. Legea prevede ca "Schimbarea destinaţiei locuinţelor, precum şi a spaţiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă faţă de destinaţia iniţială, conform proiectului iniţial al clădirii cu locuinţe, se poate face numai cu avizul comitetului executiv şi cu acceptul proprietarilor direct afectaţi cu care se învecinează, pe plan orizontal şi vertical, spaţiul supus schimbării". O data ce destinatia a fost schimbata ai incheiat orice asemenea formalitate.