avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate Zvincal

Activitate Zvincal

Buna seara! In situatia cumpararii unui ap.cu abitatie viagera in contract scrie ca trebuie sa detin un rand de chei dar baiatul persianei care are drept de abitatie viagera in ap.nu vrea sa mi dea cheile.mentionez ca baiatul nu are nici un drept la ap. . Cum sa procedez? Stiu ca intru in posesia dupa decesul peroanei cu drept de abitatie dar ar trebui sa am un rand de chei sa verific daca ap.este in regula mai ales ca persoana nu locuieste in ap . L a luat baiatul lui la el deoarece are probleme de sanatate. Cum sa procedez?

CHKa a scris:

As zice , in conditiile in care gasiti un cumparator dispus sa o cumpere , stiind ca nu o poate folosi in nici un fel o perioada de timp . Ziceati intr-o alta postare , ca aveti probleme cu rudele celor care v-au vandut , si ca au amenintat ca va dau in judecata . Intr-un asemenea caz , daca ar fi sa castige ( ceea ce nu stim , depinde de ce va hotari instanta ) , faptul ca ati vandut nu va apara in nici un fel .

Una din rude a murit intre timp iar sotul are altzeimer. . Nu este deschis nici un proces dar nu stiu ce ar putea face rudele celui ramas
Nuda proprietate poate fi vanduta? In ce conditii?
La un contract de vanzare cumparare cu abitatie viagera unul din uzufructanti a decedat iar celalalt are alzeimer. Daca ruda celui cu alzeimar face act de tutore pt el ce drepturi are asupra ap?
Buna ziua! Unul din vanzatorii ap. Cu abitatie viagera a decedat iar cealalta persoana are alzeimer. Eu ce drepturi am daca cel asupra apart. Pana la decesul acestuia. Poate ca rudele sale sa i a lucruri din apartament? Eu nu am cheie si nu stiu daca am dreptul sa intru sa verific. Poate fi atacat contractul de vanzare cumparare cu bani pusi la banca?
Discuție Am chitanta
Am chitanta
Scuze dar primint de la rude tf cu amenintari cu judecata mi am permis sa intreb. Am inteles ca actul nu poate fi atacat dar am primit ms ca totusi exista ,, portite,, precum ca n au stiut ca se poate spune ca n au fost corect informati. Oricum va multumesc!

CHKa a scris:

Stimate/a @Zvincal , in decurs de cateva zile , ati intrebat acelasi lucru de trei ori . De vreme ce repetati intrebarea , inseamna ca nu credeti raspunsurile primite . Si atunci , ce rost are sa tot reveniti ? tot nu veti crede …

Am platit la banca cash in contul lor.

Dapix a scris:

Ati platit pe imobil pretul de piata prin virament in cont bancar'?

Da

Dapix a scris:

Ati platit pe imobil pretul de piata prin virament in cont bancar'?

Ruda de la care am cumparat ap. Cu abitatie viagere pt ei spun ca ma dau in judecata ca nu vreau sa semnez o clauza de intretinere. In momentul cumpararii nu a fost vorba de asa ceva iar acum au vrut sa ma oblige si pt ca nu vreau sa semnez m au amenintat ca ne intalnim in instanta