avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In situatia cumpararii unui apartament cu abitatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In situatia cumpararii unui apartament cu abitatie viagera ...

Buna seara! In situatia cumpararii unui ap.cu abitatie viagera in contract scrie ca trebuie sa detin un rand de chei dar baiatul persianei care are drept de abitatie viagera in ap.nu vrea sa mi dea cheile.mentionez ca baiatul nu are nici un drept la ap. . Cum sa procedez? Stiu ca intru in posesia dupa decesul peroanei cu drept de abitatie dar ar trebui sa am un rand de chei sa verific daca ap.este in regula mai ales ca persoana nu locuieste in ap . L a luat baiatul lui la el deoarece are probleme de sanatate. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:46, 21 Noiembrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați o abordare graduala a situației - prima data o discuție amiabilă cu persoana cu care aveți contractul și fiul ei, apoi o notificare prin avocat și, dacă tot nu se rezolva, o acțiune prin instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)
Unul din vanzatorii apartamentului cu abitatie viagera a decedat ... Zvincal Zvincal Buna ziua! Unul din vanzatorii ap. Cu abitatie viagera a decedat iar cealalta persoana are alzeimer. Eu ce drepturi am daca cel asupra apart. Pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Cota parte casa danaro danaro Dupa 7 ani de concubinaj, ne-am oficiat relatia prin casatorie. In cazul decesului sotului meu, eu ce drept am asupra acelei locuinte? Sotul are din prima ... (vezi toată discuția)