avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate CASSS

Activitate CASSS

Ma duc sa calculez. Indemnizatia nu este nici de 1000 lei. De aia m-a derutat. Multumesc.
Sunt notari pe site si vor vedea intrebarea. Dar mie mi se pare ca e vorba doar de o iesire din indiviziune. Nu aveti ce sulta sa-i platiti pe... terenul dumneavoastra. Va costa insa iesirea din indiviziune in functie de valoarea terenului, taxe, etc.
Răspuns la discuția Donație deghizata
Or sa va raspunda juristii. Dar deocamdat va intreb: de ce nu poate fi dovedita donatia mascata? Cand s-a facut "vanzarea"? Pentru ca acum orice tranzactie se face prin Banca, nu cu banii in mana. Are acte prin care a virat banii?
Daca mama a dat casa fiului preferat, ma indoiesc ca va recunoaste oficial ca a facut o donatie.
Buna ziua. Am primit azi cupoanele de pensii. Una a mea, normala si una cu drepturile din legea 118.
Ce ma nelamureste e calculul CASS-ului la cele doua.
La pensia mea s-a calculat si s-a retinut 10% din ce depaseste 3000 lei. O suma infima. Dar la celalalt venit mi s-a calculat 10% la intreaga suma. De unde mi s-au retinut peste 80 de lei.
Citisem si am inteles ca cele doua se cumuleaza si la totalul ce depaseste 3000 lei se aplica CASS. Am inteles gresit?