avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate anemary29

Activitate anemary29

Răspuns la discuția executare pedeapsa
deci trebuie executata cel putin jumatate din durata pedepsei...sper ca am priceput bine.tare greu pentru mine cu codurile astea!
Răspuns la discuția executare pedeapsa
art.60alin1din c.p"condamnatul care din cauza sanatatii sau din alte cauze nu a fost niciodata folosit la munca,ori nu mai este folosit,poate fi elib.conditionat dupa executatea fract.de pedeapsa aratate in art.59 sau dupa caz art.591,daca dau dovezi temeinice de disciplina si de indreptare" art.59 alin1 din c.p -in vigoare"condamnatul pt.infractiuni intentionate poate fi eliberat dupa ce a executat cel putin 2 treimi din durata pedepsei,in cazul inchisorii ce nu depaseste 10 ani...,in cazul acestor fractiuni de pedeapsa se tine seama de partea din durata pedepsei care poate fi considerata,potrivit legii,ca executata pe baza muncii prestate.in acest caz,legiuitorul a prevazut ca liberarea conditionata nu poate fi acordata inainte de executarea efectiva a cel putin jumatate din durata pedepsei cand aceasta nu depaseste 10 ani".
Răspuns la discuția executare pedeapsa
multumesc.raportul din penitenciar este 0k.nu am avut nici o abatere.daca as fi putut munci as mai fi castigat cateva zile dar in cazul meu nu am cum asa ca nu prea vad cum exista egalitate in drepturi.chiar si in cele ale detinutilor.
poti sa citesti un pic mai jos art.60.este special pt asa ceva.personal nici nu cred ca iti trebuie avocat.are fractia executata asa ca va fi liberat.
Răspuns la discuția liberarea conditionata
asta intreb si eu daca stie cineva despre un condamnat care sa fie liberat la jumatate de pedeapsa.ar fi un precedent.acum ma aflu in intreruperea pedepsei-va trebui sa ma intorc intr-o saptamana-de aceea va cer ajutorul.ma gandesc ca dumneavoastra fiind in bransa poate ati avut un asemenea caz sau poate unii dintre colegii d-voastra.si daca am gasi un precedent va dati seama cat de mult m-ar ajuta.va multumesc.cu stima
Răspuns la discuția liberarea conditionata
de ce in cazul meu nu se acorda aceasta conditie speciala de liberare conditionata?pt. ca nu pot iesi la munca?si am aflat pe pielea mea ca romania este tara tuturor posibilitatilor....si ce lege este pentru asa ceva dar nu se aplica?va multumesc pt raspunsuri.
va rog daca cineva are cunostinta de un caz de eliberare conditionata la jumatate de pedeapsa,condamnatul fiind grav bolnav.
Răspuns la discuția executare pedeapsa
sa credeti ca este condamnat -..fara probe.si este nevinovat...ca multi altii ...cat despre cedo am primit raspuns cu mult timp in urma de la cam 3.si da dosarul este admis.doar ca dureaza dupa cum probabil stiti.va multumesc!
Răspuns la discuția executare pedeapsa
am fost condamnat 2 ani pentru tentativa de furt-sunt nevinovat dar asta nu mai conteaza acum-din care am executat 9 luni.am dosar si la cedo pe care mi l-au admis din 2009 dar aco;lo va mai dura....deci care sunt cazurile speciale in care as putea beneficia de liberare conditionata?
Răspuns la discuția executare pedeapsa
am fost condamnat 2 ani pentru tentativa de furt-sunt nevinovat dar asta nu mai conteaza acum-din care am executat 9 luni.am dosar si la cedo pe care mi l-au admis din 2009 dar aco;lo va mai dura....