avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate errica

Activitate errica

Răspuns la discuția decizie numire in functie
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția decizie numire in functie


Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul privat sau bugetar ?

Privat
Buna seara,
In prezent detin o fuctie de conducere in firma, am fost abordata pentru ocuparea unui alt post, inferior, datorita lipsei de personal. Dar directorul doreste si modificarea salariului, lucru cu care eu nu sunt de acord. Cum sa procedez daca ma pune in fata faptului implinit, adica primesc decizia de numire in acel post?
Sunt Diriginte de santier autorizat si as vrea sa imi incep activitatea. Care ar fi forma cea mai buna ca sa declar veniturile tinind cont ca acestea vor fi pentru inceput sporadice. Multumesc
va rog sa-mi raspundeti daca sotul meu are o casa dobandita inainte de casatoria noastra, eu pot aplica la Pogramul Prima Casa?
multumesc
Avem un copil minor de 8 ani care este trecut in pasaportul ambilor parinti. Pentru a trece frontiera impreuna cu ambii parinti mai este nevoie de alte acte.
Dar in cazul in care doar un parinte iese cu copilul?
Este obligatoriu pasaport individual pentru copil?

Va multumesc.
Răspuns la discuția anunt angajator despre
Nu vreu sa profit de drepturi necuvenite, nici nu mi-am luat macar o zi libera, nici in ziua in care am fost la spital, dar mi se pare aiurea sa scriu adresa ca am pierdut sarcina. Daca-mi luam CM era simplu, ca scria motivul pe adeverinta de la medic, dar nu-mi permit CM, practic nu pot lipsi. Colegii stiu, deci mai devreme sau mai tarziu va afla si seful, dar ma intreb daca trebuie sa anunt si oficial conducerea sau HR?
Am anuntat angajatorul despre sarcina, si apoi am pierdut sarcina. Oare trebuie sa anunt iar aceasta, am vreo obligatie? Nu prea stiu cum sa procedez, poate ma ajutati cu niste sfaturi.
Va multumesc.
buna ziua,
as dori sa stiu daca este obligatoriu sa anunt angajatorul despre sarcina, daca este in temeiul vreunei legi etc, si cum trebuie facut anuntul acesta.
va multumesc
Discuție raspuns
va multumesc pentru raspunsuri
apreciez calitatea acestui site si profesionalismul celor implicati
mult succes
errica