avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu Manole

Activitate Laurentiu Manole

am o decizie a Directiei d e munca , pe care casa de pensii refuza punerea in aplicare. Exista vreun temei legal prin care Casa de pensii sa fie olbigata la punerea in aplicare a deciziei Directiei de munca ; in Legea 19/2000 nu se specifica nimic.
O persoana este chemata in judecata pentru stabilire paterinitate.
S-a prezentat in instanta la judecatorie si a declarat ca nu este tatal minorului. L-a expertiza de stabilire paternitate nu s-a prezentat. Instanta a admis actiunea motivand ca neprezentarea la expertiza echivaleaza cu recunoasterea. Impotirva acestei hotarari reclamanta a fosrmulat apel pentru ca paratul nu a fost obligat la plata cheltuielilor de intretinere minor. Apelul a fost admis. Impotriva hotararii de apel a formulat recurs paratul aratand ca el nu a stiut ca trebuie sa se prezinta la expertiza si ca el nu este tatal minorului. Se va admite proba cu expertiza?
un prieten are un credit la volksbank. datorita crizei nu mai poate plati ratele si a depus o cerere , sa-i fie amanta plata ratelor la credit pentru un an. A facut dovada ca a ramas fara loc de munca. desi initial banca a fost de acord, cand documentele cerute au ajuns la Bucuresti, i s-a spus ca nu i se poate aproba cererea .
Poate face vreo actiune in instanta?
Răspuns la discuția recuperare salariu
daca nu ati lucrat , cum sa cereri salariul?
Salariul reprezinta tocmai contraprestatia pentru munca depusa.
Daca aveti o somatie de plata, de ce nu mergeti la un executor judecatoresc cu ea. El va pune sechestru pe bunurile societatii si va bloca contul societatii. Astfel veti recupera mai usir banii, decat prin insolventa.
Trebuie sa raspunda in maxim 30 de zile.
Răspuns la discuția Declaratie acceptare mostenire
nu
Răspuns la discuția montat mobila la bloc
plangere la parchet impotirva persoanei care face galagie pentru "parca " :disturbarea linistii in apartament.
am facut candva asa o plangere, si rezultatul a fost zero
Răspuns la discuția amenzi aiurea
e simplu. Faci plangere impotriva procesului verbal de constarare a constraventiei, si la instanta de judecata te prezinti cu atestatul in original. Daca era valabil la data la care ai luat amenda , ti se anuleaza procesul verbal si nu mai trebuie sa platesti amenda.
Răspuns la discuția Radiere autovehicul
Trebuie sa faci o copie de pe actele masinii de la Serviciul inmatriculari auto.
apoi masina trebuie radiata (o vinzi, o duci la Remat etc.)