avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Meroiu Daniela

Activitate Meroiu Daniela

Răspuns la discuția Sentinta
Pt ca nu s a putut lua consimtamantul pentru prestarea muncii in folosul comunitatii , nu s a putut dispune aplicarea art. 91 COenal , suspendarea sun supraveghere , astfel incat pedeapsa este cu executare in regim de detentie. Depuneti cerere de apel in termen de 10 zile de la comunicare si va prezentati in calea de atac peraonal pentru a putea exprima consimtamantul . In principiu , eu vad solutie de admitere a apelului si modificarea modalitatii de executare a pedepsei . Succes !
Dispozitiile art. 132 Cod Proc. Civila va permit acest lucru .Succes!
Răspuns la discuția mostenire
Verisoara dvs. are dreptul la cota de mostenire ce i se cuvine tatalui dvs. Cotele de mostenire de pe urma bunicului dvs. sunt de 5/8 pentru bunica si ambii copii cate 3/8 .Deci cota verisoarei este 1/16 din masa succesorala .Trebuie sa dezbateti succesiunea si ulterior iesirea din indiviziune asupra pentru ca bunica sa poate face acte de dispozitie asupra averii succesorale ,
Răspuns la discuția Motiv retragere asociat SRL
Formulati cerera si faceti dovezi in sensul ca nu mai puteti indeplini calitatea de asociat , din motive temeinice , in speta contractul dvs. de munca ce contine aceea clauza.Sincer, nu cred ca sunt probleme .
Răspuns la discuția trebuie platita taxa de timbru??
Daca ati formulat o cerere reconventionala si nu ati timbrat o , evident ca renuntarea la judecarea cererii va scuteste de taxa de timbru .Pentru expertiza imobiliara sau topo se plateste un onorariu de expert pe care il va stabili instanta , atat cuantumul cat si persoana care il va achita .
Răspuns la discuția IMPOZIT PE PROFIT TRIM 1 2010
Vorbiti despre contabilitatea in partida simpla a P.F -urilor ?
In Codul de Procedura Civila , capitolul executarea silita .
Este optiunea dvs. daca semnati sau nu fisa postului .Conventia partilor este lege , conform art.969 Cod Civil.
Răspuns la discuția Examen Barou avocati
Va puteti inscrie oricand .Important este sa promovati examenul de admitere , care in opinia unora a devenit foarte greu accesibil.
Daca dovedeste faptul ca se afla in continuarea studiilor scolare in Anglia instanta de judecata poate obliga tatal sa contribuie la cheltuielile de studii in procentele stabilite prin Codul Familiei .