avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Activitate gagiu_andra

Activitate gagiu_andra

Buna ziua
cum pot afla daca unui copil sanatos i s-au fabricat diagnosticuri grave pentru obtinere certificat handicap
Buna ,am inceput procedura de adoptie pt un copilas , se zvoneste ca s-ar fi "facut investigatii "(doar formal) in urma carora copilul(care imi pare a fi foarte normal a fost incadrat cu grad handicap mediu(asistentul maternal,actual pensionara, a lucrat ca asistent medical si m-a informat ca are multe cunostinte ,daca vreau sa plec la tratamente gratis).Am mers cu asistentul maternal la medic e familie sa solicitam impreuna o copie a fisei medicale a copilului (dr de fam il stie de la varsta de cca 3 sapt);Dr. a chemat-o pe asist.maternala in cabinet,au vorbit 1minut,dupa care ne-a chemat impreuna in cabinet si dr.a fost foarte nervoasa ca ,de ce eu ca viitor parinte sa vad fisa;nu a vrut sa-mi arate fisa , a spus :copilul e sanatos" ce mai vreti ,mergeti si platiti si faceti-i alte analize daca vreti,eu nu va dau nimik.
E corect ? Nu am dreptul sa vad istoricul medical al acestui copil, in fisa medicala de la medic de familie?Ajutati-ma va rog cu lamuriri,pt ca am doar cateva zile la dispozitie.Multumesc!
Cum se pot recupera banii de la o S.C. careia i s-au prestat servicii comerciale,au aceptat facturile stampiland exemplarul rosu iar lucrarile s-au efectuat pe baza de contract?
Răspuns la discuția majorare tarif fara baza legala
MI S-A COMUNICAT TELEFONIC "IN CONTRACT SUNT CASUTE BIFATE PRINTRE CARE SI CLAUZE CONTRACTUALE, PENTRU CARE D-VOASTRA ATI SEMNAT."
INSA LE-AM SPUS CA DUPA SEMNAREA CONTRACTULUI, NU ITI TREBUIE DECAT O SECUNDA PENTRU A PUNE ASTERIXURI UNDE ITI MAI CONVINE, SI POTI ATASA NENUMARATE ALTE ANEXE ,CARE DUPA MINE, NEFIIND SEMNATE DE MINE,DEGEABA SUNT BIFATE CU ASTERIZ IN CONTRACTUL DE BAZA
Buna ziua, va rog a ma ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
RDS&RCS imi majoreaza factura aferenta lunii mai 2010 cu 6lei ; in contract nu vad nicio clauza ce le da dreptul la majorarea tarifului;la sediul lor mi se comunica faptul ca exista Anexa la contract, prin care pot modifica tarife;aceasta anexa de care mi-au spus,o au doar ei, in alb, eu nici macar nu am luat la cunostinta pana ieri17.06.10 ca face parte din contract,si mi-au spus ca e parte integranta din contract ,ce isi produce efectele si nu trebuie semnata de mine.Considerati legala aceasta situatie?
Multumesc!
Andra Gagiu: gagiu_andra@yahoo.it
Va rog a avea amabilitatea de a ma ajuta cu o lamurire ; sotul meu a fost casatorit si are un copil (sub tutela fostei sotii),acum avem impreuna un copil ,iar eu am 2 copii din prima casnicie ; sotul meu nu are nici un venit , ce suma trebuie sa plateasca lunar ca pensie alimentara pentru copilul sau din prima casnicie?

In speranta ca imi veti raspunde ,
Va multumesc anticipat!