avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... majorare tarif fara baza legala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

majorare tarif fara baza legala

Buna ziua, va rog a ma ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
RDS&RCS imi majoreaza factura aferenta lunii mai 2010 cu 6lei ; in contract nu vad nicio clauza ce le da dreptul la majorarea tarifului;la sediul lor mi se comunica faptul ca exista Anexa la contract, prin care pot modifica tarife;aceasta anexa de care mi-au spus,o au doar ei, in alb, eu nici macar nu am luat la cunostinta pana ieri17.06.10 ca face parte din contract,si mi-au spus ca e parte integranta din contract ,ce isi produce efectele si nu trebuie semnata de mine.Considerati legala aceasta situatie?
Multumesc!
Andra Gagiu: gagiu_andra@yahoo.it
Cel mai recent răspuns: gagiu_andra , utilizator 14:27, 18 Iunie 2010
-trebuia semnata si de dv;
-fac un abuz , e bine sa-i notificati si sa le spuneti ca nu sunteti deacord sa platiti diferenta de 6 lei;
- ar fi si un motiv de reziliere sau incetare a contractului daca doriti;
~ Conținut șters la cerere ~
MI S-A COMUNICAT TELEFONIC "IN CONTRACT SUNT CASUTE BIFATE PRINTRE CARE SI CLAUZE CONTRACTUALE, PENTRU CARE D-VOASTRA ATI SEMNAT."
INSA LE-AM SPUS CA DUPA SEMNAREA CONTRACTULUI, NU ITI TREBUIE DECAT O SECUNDA PENTRU A PUNE ASTERIXURI UNDE ITI MAI CONVINE, SI POTI ATASA NENUMARATE ALTE ANEXE ,CARE DUPA MINE, NEFIIND SEMNATE DE MINE,DEGEABA SUNT BIFATE CU ASTERIZ IN CONTRACTUL DE BAZA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Conflict-rds Gabriela-M Gabriela-M Buna ziua ! In vara anului 2013 am semnat un contract cu firma de internet NET-COMPUTERS Dorohoi; in octombrie 2014 firma a fost preluata de RCS-RDS. ... (vezi toată discuția)