Buna ziua, va rog a ma ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
RDS&RCS imi majoreaza factura aferenta lunii mai 2010 cu 6lei ; in contract nu vad nicio clauza ce le da dreptul la majorarea tarifului;la sediul lor mi se comunica faptul ca exista Anexa la contract, prin care pot modifica tarife;aceasta anexa de care mi-au spus,o au doar ei, in alb, eu nici macar nu am luat la cunostinta pana ieri17.06.10 ca face parte din contract,si mi-au spus ca e parte integranta din contract ,ce isi produce efectele si nu trebuie semnata de mine.Considerati legala aceasta situatie?
Multumesc!
Andra Gagiu: gagiu_andra@yahoo.it
-trebuia semnata si de dv;
-fac un abuz , e bine sa-i notificati si sa le spuneti ca nu sunteti deacord sa platiti diferenta de 6 lei;
- ar fi si un motiv de reziliere sau incetare a contractului daca doriti;
MI S-A COMUNICAT TELEFONIC "IN CONTRACT SUNT CASUTE BIFATE PRINTRE CARE SI CLAUZE CONTRACTUALE, PENTRU CARE D-VOASTRA ATI SEMNAT."
INSA LE-AM SPUS CA DUPA SEMNAREA CONTRACTULUI, NU ITI TREBUIE DECAT O SECUNDA PENTRU A PUNE ASTERIXURI UNDE ITI MAI CONVINE, SI POTI ATASA NENUMARATE ALTE ANEXE ,CARE DUPA MINE, NEFIIND SEMNATE DE MINE,DEGEABA SUNT BIFATE CU ASTERIZ IN CONTRACTUL DE BAZA
Conflict-rds
Gabriela-M
Buna ziua !
In vara anului 2013 am semnat un contract cu firma de internet NET-COMPUTERS Dorohoi; in octombrie 2014 firma a fost preluata de RCS-RDS. ... (vezi toată discuția)